Σπυρος Μπιμπιλας: Δεξιά και ακροδεξιά τρολ βγήκαν στην επίθεση μετά το παράγγελμα του κυριου Πορτοσαλτε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεξιά και ακροδεξιά τρολ βγήκαν στην επίθεση μετά το παράγγελμα του κυριου Πορτοσαλτε! Χωρίς έρευνα πολλοί εμπαθεις στράφηκαν ενάντια στο ΣΕΗ και εμου προσωπικά γιατί δεν βγάλαμε αμέσως ανακοίνωση λες και ανά πάσα στιγμή μπορεί να γνωρίζουμε τι έχει συμβεί χωρίς μάλιστα να το ψάξουμε .

Η ανακοίνωση λοιπον του Σωματείου μας:

————————————————————————–

ΣΕΗ – HAU, Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών – Hellenic Actors Union #ΠΑΙΔΙΚΗ_ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ #ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

#ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ #ΣΕΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ:

Στον καιρό που ζούμε, δυστυχώς, οι ρόλοι έχουν αντιστραφεί.

Αντί οι “δημοσιογράφοι” που δημοσιεύουν μια “είδηση” να την έχουν διασταυρώσει και στοιχειωδώς ελέγξει πρώτα – αν βέβαια δεν την έχουν ήδη στοχευμένα και εξαρχής κατασκευάσει ή έστω παραποιήσει -, καλείται το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ως δημοσιογράφος άραγε;) να ελέγχει την ακρίβεια του οτιδήποτε θεωρείται / δηλώνεται ως “είδηση”.

Σχετικά, λοιπόν, με την ψευδή “είδηση” πως ΔΗΘΕΝ θίασος στη Θεσσαλονίκη αρνήθηκε να παρουσιάσει παιδική παράσταση σε οργανωμένη – έκτακτη παράσταση για παιδιά αστυνομικών, δηλώνουμε πως το Σωματείο ερχόμενο σε απευθείας επικοινωνία με ανώτατα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και την σκηνοθέτη της εν λόγω παράστασης, επιβεβαιώνει αυτό που το ίδιο θέατρο μέσω της εκπροσώπου Τύπου του ανακοίνωσε:

η παράσταση ματαιώθηκε πράγματι λόγω θεμάτων υγείας και εγκαίρως (ημέρες πριν) η αναβολή αυτή είχε επικοινωνηθεί στους αστυνομικούς ώστε να βρεθεί επόμενη ημερομηνία που η παράσταση θα μπορούσε να δοθεί κανονικά. Ουδέποτε, δε, κάποιο πούλμαν με παιδιά επισκέφθηκε το θέατρο την ημερομηνία της ματαιωμένης παράστασης.

Είναι γνωστό πως το Σωματείο και ο κλάδος των ηθοποιών με τη στάση τους σε πολλά κοινωνικά ζητήματα έχει “πονέσει” αρκετούς. Έχουμε δεχτεί πολλές επιθέσεις, ακόμα και αγωγές στα δικαστήρια. Ήρθε, λοιπόν, τώρα και η ώρα κατασκευασμένων δημοσιευμάτων. Δεν φοβόμαστε όμως και, άλλωστε, έχουμε συνηθίσει.

Απαιτούμε άμεσα δημόσια συγγνώμη για τη διάδοση ψευδών ειδήσεων από όσους κατασκεύασαν αυτήν την “ιστορία”.

Ως τότε, επειδή, ευτυχώς, υπάρχουν ακόμα δημοσιογράφοι που τιμούν το επάγγελμά τους, σας παραπέμπουμε στο παρακάτω άρθρο που περιέχει την ανακοίνωση του θιάσου και της παραγωγής της εν λόγω παράστασης:

https://www.grtimes.gr/ellada/pote-den-arnithikame-na-paixoyme-gia-paidia-astynomikon?fbclid=IwAR3f_-wb3Oze5PekVU6f87NvuDog0K-nvz9BlhflAmjcfSF3Zcrm11IX1qQ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ