Αποκάλυψη βομβα του Νίκου Ευαγγελάτου για το που έκρυβε τα χρήματα η Ευα Καϊλή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σάλο προκαλεί η αποκάλυψη για το που έκρυβε τα χρήματα με τα οποία την δωροδοκούσαν από το Κατάρ η Εύα Καϊλή.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο και την εκπομπή Live News, η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος πρόκειται να συνεργαστεί και με τις ιταλικές Αρχές, καθώς «εγκέφαλος» της υπόθεσης είναι Ιταλός πρώην ευρωβουλευτής.

FC868CF9 2A49 49C8 A38E F67EF9B16A40

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, έκρυβε τα 150.000 ευρώ που βρέθηκαν στο σπίτι της, επιμελώς κρυμμένα κάτω από την κούνια του 1,5 έτους παιδιού της. Δηλαδή, η Εύα Καϊλή θεώρησε ότι ήταν «ασφαλές» σημείο να κρύψει τα χρήματα που είχε «τσεπώσει» για να «ξεπλύνει» το Κατάρ, κάτω από το κρεβατάκι που κοιμόταν η κόρη της, Αριάδνη.

Ωστόσο, ο δικηγόρος της αδερφής της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή, έκανε λόγο για ανακριβή πληροφορία, λέγοντας ότι δεν υπήρχε κούνια, αλλά μια επιδαπέδια κατασκευή. Στη συνέχεια, ο δικηγόρος ανέφερε ότι δεν γνωρίζει αν υπάρχουν χρήματα που κατασχέθηκαν μέσα στο σπίτι. «Αν είπα ότι βρέθηκαν σε επιδαπέδιο χώρο, λάθος το είπα, δεν γνωρίζω αν υπάρχουν χρήματα» δήλωσε ο ίδιος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ