Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι: Ο Αραούχο χάρισε το βραβείο του στους γονείς του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η πρώτη φορά ήταν στον περσινό αγώνα πρωταθλήματος όταν μετά το γκολ που σημείωσε με την ΑΕΚ κόντρα στον Άρη σχημάτισε με τα δάχτυλά του το γράμμα «Α» για να τιμήσει τη μνήμη του Άλκη Καμπανού που είχε δολοφονηθεί λίγες μέρες νωρίτερα.

Πριν λίγες ώρες στη διάρκεια της βράβευσής του από το συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠΠ) ΜΕ το «ευ αγωνίζεσθαι» της χρονιάς παρέλαβε από τους γονείς του Άλκη την τιμητική πλακέτα και αμέσως μετά τους την χάρισε:

«Οι γονείς μου έδωσαν κάποιες αξίες. Αυτό που ελπίζω εγώ είναι να είμαστε αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά και να μη συμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο. Εγώ εκείνη τη στιγμή περίμενα. Είχα στο μυαλό μου να αποδώσω τιμή στην οικογένεια του Άλκη και περίμενα εκείνη τη στιγμή για να αφιερώσω το γκολ. Είμαι απλός άνθρωπος, καταλαβαίνω τον πόνο της οικογένειας και για αυτό αν μου επιτρέπετε, θέλω να δώσω το βραβείο στην οικογένεια του Άλκη» είπε ο αρχηγός της ΑΕΚ και τους παρέδωσε το βραβείο.

«Δεν περιμέναμε να μας δώσει το βραβείο. Όταν έβλεπα όλες αυτές τις εκδηλώσεις συγκινήθηκα. Δάκρυσα, ευχαριστώ πάρα πολύ Σέρχιο», είπε απευθυνόμενος στον Αραούχο ο πατέρας του Άλκη, αλλά εκεί που ράγισαν οι πάντες, ήταν τη στιγμή που μίλησε η μητέρα του Άλκη.

«Κοιτάζοντας τον Σέρχιο είδα ακόμη έναν γιο, τον γιο μου», είπε η μητέρα του Άλκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ