Το Κατάρ, πρέπει να πληρώσει

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλη η Ευρώπη συνταράσσεται από τον χρηματισμό Ιταλών και της αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Δεν χρειάζεται καν να είναι κανείς Ηρακλής Πουαρό για να καταλήξει πως η Εύα Καϊλή, και η θέση της στο Ευρωκοινοβούλιο ήταν ο μόνος, ναι ο μόνος και κύριος στόχος.

Και τον πέτυχαν. ΔΙΑΝΑ. Καλά να πάθει ! Η ψάρακας !! Καλά να πάθει, αφού ίδια ψάρακας έφαγε το δόλωμα που της έριξαν, …αυτοί που της το ρίξαν.

Είναι παγκοσμίως  γνωστό πως μια μερίδα χωρών Ισλάμ, με ένα κόμπλεξ εναντίων των Ευρωπαϊκών αξιών και τοποθετήσεων, και γιατί όχι, και θρησκευτικού μίσους, αντιμετωπίζει την ΕΕ εχθρικά.

Και αυτός είναι ο λόγος που αυτή η μικρή μερίδα χωρών μάχεται αυτούς που δεν τους αποδίδουν όλα και ότι ζητούν, και επιτακτικά μάλιστα (δες βίζα, θάνατοι εργατών, Ισλάμ εργατών μάλιστα, κτλ) από τους Δυτικούς, οποίοι και να θέλουν ορισμένοι από αυτούς, για δικούς τους λόγους, να τους ικανοποιήσουν, εμποδίζονται από το Ευρωκοινοβούλιο και τους μηχανισμούς των Βρυξελλών ένεκα ψηφισμένων αρχών τιμής.

Έτσι αποδεχόμενοι έναν άτυπο συμβουλάτορα αρχηγό που βρίσκεται κοντά τους, και στους μεν αλλά και στους δε, έναν που τους συμπαρίσταται «στον ..πόνο» και τους συμβουλεύει ως «ατσίδας» έναν που εκτός από το να τους τα παίρνει ονειρεύεται και Σουλτανική ηγεμονία αυτών τών, στην αρχή λίγων χωρών, και μετά βλέπουμε, έναν που άρχισε χορό αποδόμησης της Ευρωπαϊκής και Χριστιανικής Ευρώπης, με το μεταναστευτικό, και άλλα ταραγμένα γνωστά, όπως οι τρομοκρατικές επιθέσεις σε πόλεις τις Ευρώπης.

Είναι όλα αυτά γνωστά, αλλά η ανεξήγητη αδελφική φιλία με το Κατάρ και τα δις που εισέρευσαν στην από μέσα του, αλλά και στην παραπαίουσα, ίνα στηριχτεί οικονομικά, χώρα του, για να σταθεί έτσι και ο ίδιος όρθιος, δοθησομένης λοιπόν της
περίστασης με την στάση του Ευρωκοινοβουλίου στα Καταριανά για τα κατά συρροήν συρροής εργατικά «ατυχήματα» στην χώρα αυτή, ανέλαβε, πασιφανώς ανέλαβε, να καθαρίσει, σίγουρα έναντί αδράς αμοιβής, αφού ο ίδιος ουδέποτε καταδίκασε αυτά τα μοναδικά στην ιστορία της εργατιάς εγκληματικά έργα,το «εκδικητικό».

Παλιά του τέχνη κόσκινο που λέει και ο λαός.
Και έτσι έφτασε εκεί που τόφτασε!
Οι αρχές του Βελγίου έδρασαν καταλυτικά. Σαν έτοιμοι από καιρό. Η αποτελεσματικότητα της αστυνομίας, η χειρουργικής ακριβείας τέτοια, αλλά και των δικαστών, αξίζει να γίνει μάθημα προς διδαχή σε σχολές. Δεν έχει ξαναγίνει. Αυτή λοιπόν, η  μοναδική στην ιστορία διώξεων, επιτυχία της Βελγικής αστυνομίας δεν εξηγείται αλλιώς, εκτός απο την άριστη πληροφόρηση αυτής κοινώς, «ρουφιανιά».

Ο μόνος που θα μπορούσε να δώσει τόσο λεπτομερείς, μα άκρως λεπτομερείς, πληροφορίες, δεν μπορεί να είναι κανένας άλλος, εκτός από αυτόν που το σχεδίασε, και εξετέλεσε. Δηλαδή το ίδιο το Κατάρ. Είναι ο μόνος οφελημένος, και πολλαπλά οφελημένος, από όλη αυτή την τόσο πολλή επιτυχημένη επιχείρηση. Βρήκε τον αδύναμο κρίκο ένεκα απληστίας αυτού, Αντιπρόεδρος μάλιστα, και ευτέλισε, εξευτέλισε μάλιστα, μέσω αυτού, όλο το οικοδόμημα των «δήθεν» άτεγκτων ταγών των αξιών που οι ίδιοι εγκαθιδρύουν στις κοινωνίες τους.

Όσο για τους Έλληνες; Περαστικά μας, τί άλλο; Τέλος το πάθημα ας μας γίνει μάθημα ούτως ώστε όταν ψηφίζουμε, να ξέρουμε ότι ψηφίζουμε και το τί είμαστε, μέσω αυτών που ψηφίζουμε.

Έχει ξανά ειπωθεί. Στις όσονούπω εκλογές θα το πράξουμε; Σιγά που θα το πράξουμε.
Το διεθνές ρεζιλίκι την πρώτη φορά είναι δύσκολο. Όπως η κάθε άλλη πρώτη φορά!Μετά….συνηθίζεις!!! ΠΑΣΟΚ λοιπόν, και πάσης Ελλάδος, λέει ο… αλήθεια ποιός να λέει σήμερα;

ΥΓ κατόπιν εορτής μεν αλλά χρήσιμο δε το ψάξιμο, για το πώς γνωρίστηκε με τον Ιταλό, αφού οι τοπικοί «ατζέντηδες» ήσαν όλοι Ιταλοί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ