Τα πάντα για να μη μιλήσει η Εύα…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άλλο πάλι τούτο! Ωμολόγησε, μεταδίδουν, ο Τζιόρτζι σύντροφος της Έυας Καϊλή, και είπε (δίκην εισαγγελέα) πως «ελευθερώστε την Εύα διότι δεν έκανε τίποτα!!!». Άκου τίποτα; Έτσι είναι το τίποτα; Και αυτό, επειδή τα έκανε όλα αυτός. Τί άραγε να εννοούσε; Πως ο ίδιος πήγαινε κι ερχόταν στο «Κατάρα» ή πως ο ίδιος εκφωνούσε τους «δεκάρικους» εντός του Ευρωπαϊκού Kοινοβουλίου;

Αμ το άλλο; Τόκανε είπε για τα λεφτά που δεν είχε ανάγκη !!! Δηλαδή είναι πλούσιος, και τόκανε εκ «περισσού» για να δεί τί; Ίσως για χόμπι. Επειδή δεν είχε κάτι άλλο να κάνει ! Από ανία!

Όλα αυτά λοιπόν συντείνουν σε ένα και μόνο ένα στόχο. Ενα στόχο που είναι στο να μην ανοίξει το στόμα της και μιλήσει η Εύα, που έτσι και το κάνει, ποιός να ξέρει το τί θα ακουστεί, και τί θα ξετυλίξει το «κουβάρι» και πού αυτό, δια μέσου της Ιταλικής παρέας, πού θα καταλήξει.

Ίσως και μέχρι τον «ενορχηστρωτή» του οποίου το πρόσωπο διαφυλάττεται, όμως πρέπει να αποκαλυφθεί, αφού ληφθεί υπ όψιν πως για να πάει κάποιος στο Κατάρ, γεωγραφικά, έχει δρόμο και πάνω από την Τουρκία.

Μια Τουρκία, που ξαφνικά δείχνει να επείγεται να λύσει το «εθνικό» της θέμα που είναι ….το μισό Αιγαίο. Μαζί με τα νησιά του. Και αυτά για αρχή, αφού ποτέ δεν είπαν για το πού χορταίνουν και σταματούν τριγύρω τους. Παντού τριγύρω τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ