Όλο το σχέδιο Πλεύρη για κλείσιμο Νοσοκομείων πριν τις εκλογές – Και λιγότερα κρεβάτια και επί πληρωμή για τους ασφαλισμένους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ρεπορτάζ netakias.com   

Με την οικογένεια του Κυριάκου Μητσοτάκη να έχει αποκτήσει έμμεσα τα μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία της Χώρας (διαβάστε εδώ ), η κυβέρνησή του εφαρμόζει από την πρώτη μέρα και την στρατηγική ώστε να αυξήσει και τους πελάτες – ασθενείς.

Με αρχή την πανδημία, όπου έκλεισε τα χειρουργεία στα δημόσια νοσοκομεία, έπειτα με τον νόμο για την Υγεία όπου πλέον ακόμη και οι ασφαλισμένοι εκβιάζονται πλέον να πληρώσουν για να γίνουν καλά κατά προτεραιότητα και τώρα στην τελική ευθεία κλείνει δημόσια νοσοκομεία, που έχουμε χρυσοπληρώσει με τους φόρους μας, μειώνοντας φυσικά τα διαθέσιμα κρεβάτια ώστε να αναγκάζονται οι περισσότεροι να καταφεύγουν στα νοσοκομεία συμφερόντων της οικογένειας Μητσοτάκη.

Τις σχετικές ανακοινώσεις έκανε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης κηρύσσοντας την έναρξη των εργασιών του Πανελλήνιου Συνεδρίου για τα Οικονομικά και τις Πολιτικές της Υγείας 2022, το οποίο πραγματοποιείται στις 13 – 15 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.

 Ως παράδειγμα ανέφερε ότι δεν μπορεί η Κρήτη να έχει 8 νοσοκομεία από τα οποία τα 4, να βρίσκονται στο Λασίθι, προαναγγέλοντας τα λουκέτα.

Διαβάστε και το ρεπορτάζ του ΕΘΝΟΥΣ:

ΕΔΩ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ