Έστησαν ψεύτικη εξαφανιση μητερα και γιος με ψυχιατρικά προβλήματα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ψεύτικη αποδείχτηκε η εξαφάνιση του 19χρονου Απόστολου Σ., για τον οποίον εκδόθηκε silver alert, στο οποίο αναφερόταν ότι ο νεαρός χάθηκε από την Θεσσαλονίκη στις 4 Δεκεμβρίου.

Ο 19χρονος εντοπίστηκε στην περιοχή Χαριλάου, μέσα στο σπίτι του και όπως διαπιστώθηκε, είχε «στήσει» την εξαφάνισή του μαζί με τη μητέρα του, προκειμένου να γλιτώσει την βίαιη προσαγωγή του στο ψυχιατρείο, η οποία αποφασίστηκε με εντολή εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός αλλά και η μητέρα του έχουν νοσηλευτεί αρκετές φορές σε ψυχιατρικές κλινικές στο παρελθόν.

«Όπως φαίνεται μάνα και γιος πληροφορηθήκαν την άμεση προσαγωγή στο ψυχιατρείο του 19χρονου Απόστολου, με εντολή εισαγγελέα και εκείνη πήγε και δήλωσε την εξαφάνιση του. Επικοινώνησαν γείτονες μαζί μας και μας ενημέρωσαν για συνεχείς καυγάδες μεταξύ τους. Ο μικρός έχει νοσηλευτεί παλαιότερα σε ψυχιατρική κλινική. Η μητέρα του επίσης» δήλωσε πηγή στο protothema.gr.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, πρόσφατα ο εισαγγελέας είχε διατάξει βίαιη προσαγωγή του 19χρονου στο ψυχιατρείο: «Προφανώς το μάθανε με αποτέλεσμα εκείνη να πάει και να κάνει την δήλωση εξαφάνισης. Είχαν στήσει μια ιστορία μεταξύ τους. Εκείνος και καλά είχε φύγει από το σπίτι αλλά κρυβόταν μέσα σε αυτό κι εκείνη είχε πάει μερικές μέρες στην μάνα της. Παίρναμε εμείς τον Απόστολο τηλέφωνο αλλά εκείνος δεν το σήκωνε φυσικά, μέχρι που χθες το βράδυ είχαμε μια μαρτυρία που έλεγε πως κρύβεται στο σπίτι. Την ώρα που μας κάλεσαν μας είπαν πως ο Απόστολος ήταν μέσα στο σπίτι και αμέσως ειδοποιήσαμε την αστυνομία. Έχουμε ενημερώσει την αστυνομία πως στην περίπτωση που διακομισθεί να μάθουμε σε πιο νοσοκομείο βρίσκεται διότι χρίζει ιδιαίτερης προσοχής» πρόσθεσε η ίδια πηγή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ