Σοκάρει η περιγραφή της 14χρονης που ορμησαν να την βιάσουν 5 κτήνη: Μου έκανε κεφαλοκλείδωμα και μετά ήρθαν οι άλλοι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η απόπειρα βιασμού μιας 14χρονης, μέσα στο σχολείο, την ώρα μάλιστα που είχε χτυπήσει το κουδούνι για να επιστρέψουν στις τάξεις τους οι μαθητές μετά το διάλλειμα, σε Γυμνάσιο της Κορίνθου.

Το κορίτσι που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ περιέγραψε στη μητέρα της τη φρίκη που έζησε στα χέρια των συμμαθητών της. Την ίδια κιόλας μέρα, η μητέρα του παιδιού κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και η 14χρονη έδωσε κατάθεση σε ειδική δομή ανηλίκων του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Όπως κατέθεσε το κορίτσι, όλα συνέβησαν το πρωί της Τετάρτης, γύρω στις 11, την ώρα που χτύπησε το κουδούνι για την λήξη του διαλλείματος. Ένα αγόρι την πλησίασε και της είπε ότι θέλει να της μιλήσει για μια φίλη της. Η 14χρονη τον ακολούθησε σε αίθουσα που βρίσκεται δίπλα στις τουαλέτες του σχολείου. Τότε ο ανήλικος δράστης της έκανε κεφαλοκλείδωμα και άρχισε να την θωπεύει στο στήθος και στα γεννητικά όργανα.

Σύμφωνα με το prototothema.gr, το κορίτσι επιχείρησε να αμυνθεί και να ξεφύγει από τα χέρια του επίδοξου βιαστή της. Τον κλώτσησε και προσπάθησε να τρέξει, ωστόσο μέσα σε δευτερόλεπτα εμφανίστηκαν μπροστά της άλλοι τέσσερις μαθητές. Ένας 16χρονος Ρομά την άρπαξε και έβαλε τα χέρια του μέσα στο παντελόνι της, και την έπιασε στα γεννητικά της όργανα. Τότε οι υπόλοιποι προσπάθησαν να της κατεβάσουν το παντελόνι.

Ουρλιάζοντας το κορίτσι που χτυπιόταν και έτρεμε, κατάφερε να τους ξεφύγει. Εκείνη τη στιγμή, ένας από τους δράστες την χτύπησε στα οπίσθια και της είπε «να είσαι καλό κορίτσι». Γελούσαν και ήταν βέβαιοι ότι δεν θα τιμωρηθούν για τις πράξεις τους.

Πρόκειται για δύο 15χρονους, έναν 16χρονο Ρομά, έναν 13χρονο και ένα 14χρονο Αλβανό.

Μετά την καταγγελία της μητέρας, οι 5 ανήλικοι συνελήφθησαν με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού. Μάλιστα, συνελήφθησαν και οι γονείς τους, οι οποίοι κατηγορούνται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ