Αναστέλλεται η κομματική ιδιότητα της Μαρίας Σπυράκη – Δρομολογούνται πολιτικές εξελίξεις

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος, αναστέλλεται η ιδιότητα του μέλους της Νέας Δημοκρατίας της Ευρωβουλευτή Μαρίας Σπυράκη, μέχρι να ολοκληρωθεί η διερεύνηση υπόθεσης για την οποία ελέγχεται.

Παράλληλα, η Μαρία Σπυράκη δεν θα είναι υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας:

«Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, αναστέλλεται η ιδιότητα του μέλους της Νέας Δημοκρατίας της Ευρωβουλευτή Μαρίας Σπυράκη, μέχρι να ολοκληρωθεί η διερεύνηση υπόθεσης για την οποία ελέγχεται. Όσο διαρκεί η ανωτέρω απόφαση της αναστολής, η Μαρία Σπυράκη δεν θα είναι υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης στις επόμενες εθνικές εκλογές».

Ως «πολύ σοβαρή» χαρακτήρισε την υπόθεση της κ. Σπυράκη, σχετικά με το αίτημα του Ευρωπαίου Γενικού Εισαγγελέα για την άρση της ασυλίας της, σε δηλώσεις του ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου μετά το πέρας της Συνόδου Κορυφής.
Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε πως δεν έχει πλήρη εικόνα, «θα επιστρέψω στην Αθήνα να μελετήσω το ζήτημα και να απαντήσω αύριο», συμπλήρωσε αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά/ Είτε να κριθεί ότι δεν υπάρχει σοβαρό θέμα και η κ. Σπυράκη να παραμείνει στη θέση της, είτε να αποφασιστεί διαγραφή ή ακόμη και παραίτηση με πρωτοβουλία της ίδιας της ευρωβουλευτού της ΝΔ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ