Κοσοβάροι με τουρκικά όπλα ετοιμάζονται να σφάξουν τους Σέρβους του Κοσόβου και δηλώνουν πως η Κέρκυρα και Ήπειρος είναι …Αλβανία!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποια άλλη πολιτισμένη χώρα θα ανεχόταν ευθεία απειλή στην εδαφική της ακεραιότητα από ένα ψευδοκράτος εγκληματιών; Δυστυχώς, η Ελλάδα όχι μόνο ανέχεται τους Κοσοβάρους να δολοφονούν Σέρβους και να ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν την εθνοκάθαρση που ξεκίνησαν δυστυχώς με τις πλάτες του ΝΑΤΟ, αλλά και να απειλούν την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας! 

Πριν από λίγες ώρες, οι κρατικές αρχές της Σερβίας έλαβαν πληροφορίες ότι 11 φορτηγά γεμάτα όπλα αναχώρησαν για το λεγόμενο Κόσοβο, αναφέρουν τα ΜΜΕ.

Όπως μεταδίδει η σερβική ιστοσελίδα Kurir, τα φορτηγά μεταφέρουν τα πιο σύγχρονα όπλα – όλμους και πυραύλους από την Τουρκία αξίας 27,5 εκατομμυρίων ευρώ. Αναφέρεται επίσης ότι τα όπλα παραγγέλθηκαν από το υπουργείο Άμυνας του Κοσσυφοπεδίου.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το πρωί στη διοικητική διάβαση Merdare, μέλη του Σερβικού Στρατού υπέβαλαν στην KFOR (τη διεθνή στρατιωτική δύναμη υπό το ΝΑΤΟ που είναι στο Κόσοβο) το αίτημα της κυβέρνησης της Σερβίας για επιστροφή εκατό έως χιλίων μελών των σερβικών δυνάμεων ασφαλείας στο έδαφος του Κοσσυφοπεδίου και λοιπά μετόχια σύμφωνα με το ψήφισμα 1244.

Την ίδια στιγμή, η ηγεσία του ψευδοκράτους απειλεί την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας και αντί να έχουμε εκδόσει διεθνές ένταλμα σύλληψης και να τους φέρουμε σιδεροδέσμιους για να δικαστούν, στέλνουμε τον Πάτση για να κάνει και ραντεβού!

Έγραψε συγκεκριμένα ο Σέρβος πρέσβης στην Αθήνα δημοσιεύοντας την σχετική φωτογραφία:

Οι καιροσκόποι και εθνικολαϊκιστές, ο  «πρωθυπουργός» και η «πρόεδρος» του Κοσσυφοπεδίου, Άλμπιν Κούρτι και Βιόσα Οσμάνι, προωθούν το μεγαλοεθνικιστκό σχέδιο της Μεγάλης Αλβανίας προσαρτίζοντας τμήματα της Σερβίας και της Ελλάδας.
Ο λύκος κι αν εγέρασε δεν άλλαξ´ η προβιά του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ