Διεφθαρμένε Ράμα, πόσοι Αλβανοί πήγαν στην Τουρκία για μεροκάματο;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανακοινώθηκε επίσκεψη Δένδια την Τετάρτη στα Τίρανα, όπως και συνάντηση με τον εκεί πρωθυπουργό Ράμα. Δεν ανακοινώθηκε το τι θα διαμειφθεί όπως και ο σκοπός της εκεί επίσκεψης του ΥΠΕΞ Ελλάδας όχι και πολλές ημέρες μετά την εκεί επίσκεψη Μητσοτάκη. Ελπίζεται να διασαφηνιστήκαν στην συνάντηση των πρωθυπουργών όλα, και να μήν χρειάζονται «διορθωτικές» κινήσεις.

Καλό θα ήταν στις ημέρες που μεσολαβούν μέχρι την προς Τίρανα αναχώρησή του να ενημερώσει ο ίδιος ο υπουργός για τις ποιές θα είναι οι θέσεις μας στην διένεξη που προκάλεσε ο Ράμα, όταν εξελέγη, σχετικά με τον καθορισμό της ΑΟΖ μεταξύ των δύο χωρών μας, οποίον και ακύρωσε.

Ελπίζεται δε να παραμείνει η Ελλάδα ανυποχώρητη, πάνω στην προ Ράμα συμφωνία. Ένα δεύτερο θέμα που οφείλεται να ξεκαθαριστεί τελεσίδικα, είναι η Τσάμικη κωμωδία και το οριστικό τέλος αυτής με καταβολή επανορθώσεων αποζημίωσης για τα εγκλήματα στα οποία προέβησαν στην Ελλάδα κατα την διάρκεια της κατοχής οι Τσάμηδες μαζί με τους φασίστες του Μουσολίνι, και κυρίως στις θηριωδίες που διέπραξαν αυτοί από μόνοι τους, εφόσον η Αλβανική κυβέρνηση ταυτίζεται μαζί τους, όπως δείχνεται μέχρι τώρα.

Αυτά τα δύο αδιαπραγμάτευτα πριν από οποιαδήποτε Ελληνική συναίνεση για να πάμε παρακάτω. Όλα μα όλα στο χαρτί γραμμένα, διαφορετικά πάλι θα τρέχουμε να αντιμετωπίσουμε Ερντογανικές οδηγίες προς τους βόρεια και λίγο δυτικά γείτονες που ονειρεύονται….και τί δεν ονειρεύονται δασκαλεμένοι.

Από μεγάλη Αλβανία, μέχρι και ποιός να ξέρει τι. Και τέλος να του τονιστεί ότι οι συμπατριώτες του εδώ ήλθαν και βρήκαν .. καλό και γλυκό ψωμί και μεροκάμματο. Από εδώ ξεκίνησαν. Στην Τουρκία, την αγαπημένη του, δεν πήγε ούτε ένας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ