Ο Μητσοτάκης θα πάει στην Βόρειο Ήπειρο με μπάστακα τον τουρκόφιλο Αλβανό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δυστυχώς λίγο πριν το τέλος της θητείας του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποβάλει την Ελλάδα σε άλλη μία εθνική ταπείνωση, η οποία πριν από λίγα χρόνια θα θεωρείτο αδιανόητη.

Όπως ανακοινώθηκε με διαρροές από το Μαξίμου, ο Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τελικά την Βόρειο Ήπειρο στις 22 ή τις 23 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για την επίσκεψη την οποία είχε αναβάλει με την γελοία δικαιολογία της κακοκαιρίας, όταν ο καιρός στην Χειμάρρα ήταν καλύτερος και από το Πασαλιμάνι. Ενώ παράλληλα εκατοντάδες Έλληνες Βορειοηπειρώτες του είχαν ετοιμάσει ενθουσιώδη υποδοχή με παραδοσιακές βορειοηπειρωτικές φορεσιές…

Η επίσκεψη όμως θα γίνει παρουσία του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα! Πρόκειται για μία πρωτοφανή επίδειξη δύναμης των Αλβανών έναντι της Ελλάδας και ύψιστη ταπείνωση για το ελληνικό έθνος. Η προσπάθεια του Μαξίμου να πείσει ότι η συγκεκριμένη επίσκεψη αποδεικνύει πως η προηγούμενη και προγραμματισμένη δεν ακυρώθηκε λόγω πιέσεων από τους Αλβανούς, πέφτει στο κενό…

Η κατάντια όμως δε σταματάει εκεί. Ακόμα και μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει υπάρξει η παραμικρή αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης και την πρωτοφανή πρόκληση της ηγεσίας του ψευδοκράτους του Κοσόβου, όπου πρόεδρος και πρωθυπουργός φωτογραφήθηκαν με χάρτη ο οποίος έδειχνε μεγάλο μέρος της Ηπείρου και την Κέρκυρα ως «Αλβανία». Τη συγκεκριμένη φωτογραφία μάλιστα την ανάρτησαν υπερήφανα και στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

6BE52993 7A1E 4BBA BB43 E1F81DBCD10E
Ο άθλιος χάρτης που παρουσίασε το Κοσσυφοπέδιο

Κανονικά η Ελλάδα θα έπρεπε ήδη να έχει εκδώσει διεθνές ένταλμα σύλληψης για να τους φέρει σιδεροδέσμιους ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης. Η δημοσίευση του συγκεκριμένου χάρτη από την ηγεσία ακόμα και ενός ψευδοκράτους, συνιστά τον ορισμό της «επικείμενης απειλής». Άλλο κράτος θα τους ισοπέδωνε. Εμείς τουλάχιστον ας τιμωρήσουμε τους επικίνδυνους ναζιστές που το διοικούν. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ