Μόλις 42 ετων παλικαρακι, Λιμενικός στο επάγγελμα, έφυγε αιφνιδίως απο τη ζωη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άλλος ένας ξαφνικός θανατος, νέου ανθρώπου ππυ έφυγε σε ηλικια μόλις 42 χρόνων.

Εφυγε απο τη ζωη ο Παναγιώτης Καπετάνιος με καταγωγή από το Άργος, προκαλώντας σοκ στους κόλπους των συναδέλφων του λιμενικών.

Συμφωνα με το cretalive.gr ο εκλιπών υπηρετούσε στο Κλιμάκιο της Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, ενώ και η σύζυγός του είναι λιμενικός.

Η περίπτωση θανάτου του 42χρονου λιμενικού είναι η τρίτη κατά σειρά περίπτωση θανάτου στο Σώμα. Όσοι τον γνώριζαν έχουν να πουν μόνον καλά λόγια..

Ένας ιδιαίτερα αγαπητός κι εξαίρετος άνθρωπος… ο Παναγιώτης Καπετάνιος είχε δύο μικρά παιδιά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε πάει να βοηθήσει δικό του άνθρωπο στην ελαιοσυγκομιδή.

Το μεσημέρι της Τετάρτης συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοί του θα απευθύνουν το ύστατε χαίρε στον πρόωρα χαμένο Παναγιώτη. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 3 μετά το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου στο Νέο Κοιμητήριο, ενώ η σορός θα βρίσκεται στον ναό μια ώρα νωρίτερα.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης στην οποία επισημαίνονται τα εξής:

“Με οδύνη πληροφορηθήκαμε σήμερα την απώλεια του φίλου, του συναδέλφου, του μέλους μας Ανθυπασπιστή Λ.Σ. Καπετάνιου Παναγιώτη. Παγώσαμε στην είδηση αυτή όλοι, καθώς δεν υπάρχει άνθρωπος να πει έναν κακό λόγο για τον Παναγιώτη μας! Πάντα πρόθυμος, χαμογελαστός, μέσα σε όλες τις δραστηριότητες, άριστος συνάδελφος και οικογενειάρχης.
Τα λόγια μοιάζουν τόσο φτωχά…
Τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Λ.Σ.Α.Κ. εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στη σύζυγο και συνάδελφό μας”.

A2887D78 47FF 4576 9B93 B75354D1E855

ΔΗΜΟΦΙΛΗ