Σάλος με τον σύντροφο της Ευας Καϊλη: Πήγε να συναντήσει τους Καταριανούς με το μωρό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις γύρω από το σκάνδαλο του Qatargate και τους βασικούς εμπλεκόμενους,  Αντόνιο Παντσέρι, Φραντσέσκο Τζόρτζι και Εύα Καϊλή!

Σε δημοσίευμα της η ιστοσελίδα il Fatto Quoditiano περιγράφει μια κινηματογραφική συνάντηση του συζύγου της Καϊλή, με τον «εγκέφαλο» του σκανδάλου, Παντσέρι και αντιπροσωπεία Καταριανών στις Βρυξέλλες στις 10 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα-«φωτιά» η συνάντηση έγινε στο πολυτελές ξενοδοχείο Steigenberger Wiltcher’s, το οποίο όπως αναφέρει είναι «διάσημο στο Βέλγιο για τους εύπορους πελάτες του με το πάρκινγκ του να είναι γεμάτο Rolls Royce, Jaguar και Ferrari».

Η ομάδα των Καταριανών με επικεφαλής τον υπουργό Εργασίας Αλί μπιν Σαμίχ αλ Μάρι ειχε κλείσει σουίτα στον 4ο όροφο του ξενοδοχείου, μια ημέρα πριν την ακρόαση του αλ Μάρι από την υποεπιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στην οποία θα μιλούσε για τα ανθρώπινα δικαιώματα των εργαζομένων στις προετοιμασίες του Μουντιάλ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, «ο αλ Μάρι ήθελε να προετοιμαστεί για την ακρόαση αυτή που θα πραγματοποιούνταν 30 ημέρες μετά την άφιξη του στις Βρυξέλλες και γι’ αυτό βασίστηκε σε δύο συμβούλους: Τον Φραντσέσκο Τζόρτζι και τον Αντόνιο Παντσέρι».

panzeri qatargate ape

Όπως σημειώνει ηil Fatto Quoditiano, Τζόρτζι και Παντσέρι έφτασαν στο ξενοδοχείο μια ημέρα μετά τους Καταριανούς. Μάλιστα, όπως τονίζει, ο σύζυγος της Καϊλή εμφανίστηκε με το παιδί του, το οποίο βρισκόταν μέσα σε καρότσι: «Το ρολόι έδειχνε 6 το απόγευμα της 10ης Οκτωβρίου όταν ο Παντσέρι και ο Τζιόρτζι πέρασαν την είσοδο του ξενοδοχείου. Ο πρώτος κρατούσε έναν λεπτό χαρτοφύλακα ενώ ο δεύτερος έσπρωχνε ένα καροτσάκια μέσα στο οποίο υπήρχε ένα παιδί, πιθανότατα το παιδί που είχε αποκτήσει με την Εύα Καϊλή» περιγράφει το δημοσίευμα.

Τα όσα κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι υλικό το οποίο θεωρείται κρίσιμο για τους ερευνητές του Qatargate.

Μάλιστα, όπως τονίζεται κάποια από τα μέλη της αποστολής από τη Ντόχα φαίνονταν να γνωρίζουν καλά τους δύο Ιταλούς, ενώ ο ένας εμφάνισε «ιδιαίτερη οικειότητα με τον Τζόρτζι».

«Η ομάδα που βρισκόταν στο λόμπι συναντήθηκε με έναν Καταριανό που φορούσε λευκό παντελόνι. Οι τέσσερίς τους μπήκαν στο ασανσέρ. Ήταν 6 το απόγευμα και οι κάμερες εστιάζουν στον όροφο που έμεναν οι Καταριανοί.Εμφανίστηκε ένας άνδρας στον διάδρομο ο οποίος ήταν μέλος της αποστολής από τη Ντόχα να σπρώχνει μια κάπως μεγάλη βαλίτσα. Μισή ώρα αργότερα, ο Τζόρτζι φεύγει από το δωμάτιο σπρώχνοντας το καρότσι και εμφανίζεται στο λόμπι του ξενοδοχείου στο οποίο χαιρετάει ένα άτομο από απόσταση.Πρόκειται για μια γυναίκα την οποία οι ερευνητές χαρακτηρίζουν ως “γνωστή” του Τζιόρτζι καθώς “με το δάχτυλό της δείχνει το παιδί από μακριά”. Λίγα λεπτά αργότερα ο Τιόρτζι επιστρέφει μόνος του στον τέταρτο όροφο. Μια ώρα αργότερα οι δύο Ιταλοί και ο άνδρας με το λευκό παντελόνι αποχωρούν από τη σουίτα. Οι αστυνομικοί που παρακολουθούσαν παρατήρησαν ότι ο χαρτοφύλακας του Παντσέρι “ήταν πιο φουσκωμένος από όταν έφτασε(σ.σ. στο ξενοδοχείο)” επισυνάπτοντας και τη σχετική φωτογραφία. Μπροστά στο ασανσέρ ο άντρας με τη μεγάλη βαλίτσα αγκαλιάζει τον Τζόρτζι και επιστρέφει στη σουίτα» περιγράφει αναλυτικά το δημοσίευμα.

katar dimosievma

Όπως τονίζεται, δεν είναι γνωστό τι τι συνέβη στην συνάντησή τους που διήρκησε 1,5 ώρα. «Συναντήθηκαμε με τον Παντσέρι, τον Αλγερινό και τον υπουργό Εργασίας που ήταν σε επίσημη συνάντηση» είπε ο Τζόρτζι στις αρχές.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο σύζυγος της Καϊλή ποιος ήταν ο «Αλγερινός»στον οποίο αναφέρεται και ο οποίος περιλαμβάνεται στην πρώτη ανακοίνωση των βελγικών αρχών μετά την επιχείρηση της 9ης Δεκεμβρίου. Πρόκειται για τον Μπεταχάρ Μπουντζελάλ, ειδικό επί των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και άνθρωπο της κυβέρνησης της Ντόχα, αναφέρει η il Fatto Quoditiano.

«Ο Παντσέρι τους συνάντησε για να τους εξηγήσει πώς θα πρέπει να τοποθετηθούν στη συνάντηση με τα μέλη της υποεπιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» σημειώνεται, ενώ το δημοσιεύμα καταλήγει με το σχόλιο ότι αυτή δεν ήταν η μοναδική συνάντηση των Καταριανών με τον Παντσέρι, αφού ο Τζόρτζι αποκάλυψε άλλες δύο συναντήσεις στο σπίτι του με τον υπουργό Εργασίας του Κατάρ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ