Ρόδος: Καταγγελλια για βιασμό 4χρονου κοριτσιού από συνάδελφο των γονέων του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φρίκη προκαλεί μια καταγγελία που έφτασε στις Αρχές και αφορά τον βιασμό ενός 4χρονου κοριτσιού στη Ρόδο. Πρόκειται για καταγγελία σε βάρος άνδρα, την οποία ερευνά με ιδιαίτερη προσοχή η Υποδιεύθυνση Ασφαλεία Ρόδου.

Όπως αναφέρει το dimokratiki.gr, για την ανώνυμη καταγγελία που έγινε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου, έχει ξεκινήσει έρευνα από τον Οκτώβριο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι γονείς της 4χρονης δίνουν το παιδί σε έναν συνάδελφο τους, ο οποίος είναι ψυχικά διαταραγμένος και το κακοποιεί σεξουαλικά. Στη συνέχεια, ακολούθησε δεύτερη καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος ενός εκ των δύο παιδιών της οικογένειας.

Με αίτημα της Εισαγγελίας, οι αστυνομικοί λαμβάνουν καταθέσεις και διενεργούν έρευνα για τυχόν τέλεση των αδικημάτων της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου, βιασμό, γενετήσιων πράξεων με ανήλικο και σωματική βλάβη σε βάρος αδυνάμων ατόμων.

Το παιδί εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος διαπίστωσε ρήξη του παρθενικού του υμένα. Παράλληλα, από τις καταθέσεις που έχουν ληφθεί, διαπιστώθηκε ότι τα δύο παιδιά της οικογένειας άγγιζαν τα γεννητικά όργανα των συμμαθητών τους.

Σημειώνεται ότι ότι παραγγελθεί διενέργεια παιδοψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης η οποία θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ