Έξαλλη η Καϊλή με τον σύζυγό της: Ο Φραντσέσκο με πρόδωσε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαύρα σύννεφα πάνω από τον γάμο της Εύας Καϊλή με τον Φραντσέσκο Τζόρτζι, μετά τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο του Qatargate που επέφεραν τη σύλληψη του ζευγαριού.

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας Καϊλή, ο οποίος ταξίδεψε σήμερα στο Βέλγιο για να συναντήσει την κρατούμενη ευρωβουλευτή που κατηγορείται για χρηματισμό και δωροδοκία από το Κατάρ, η ίδια αισθάνεται προδομένη από τον σύζυγό της.

«Είναι ιδιαίτερα προβληματισμένη και αισθάνεται προδομένη από τον σύντροφό της. Τον εμπιστεύτηκε και τη διέψευσε» δήλωσε ο Δημητρακόπουλος στους δημοσιογράφους, ο οποίος ωστόσο δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση.

Ο Μ. Δημητρακόπουλος συναντήθηκε με τους δικηγόρους της Καϊλή προκειμένου να προετοιμάσουν την απολογία της στις βελγικές Αρχές την Πέμπτη.

«Αύριο δεν θα κριθεί εάν είναι ένοχη ή αθώα αλλά εάν θα παραμείνει προφυλακισμένη ή όχι» δήλωσε ο Δημητρακόπουλος, ενώ στην ερώτηση για το ποια είναι η εκτίμησή του, ο ίδιος απάντησε ότι «καμία πρόβλεψη δεν είναι ασφαλής».

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι υπάρχουν ισχυρά νομικά επιχειρήματα για να αφεθεί ελεύθερη η Εύα Καϊλή. Σύμφωνα με τον ίδιο, «ούτε ύποπτη φυγής είναι, ούτε έχει τη δυνατότητα να καταστρέψει τα αποδεικτικά στοιχεία. Με καθαρά νομικά κριτήρια, είμαι αισιόδοξος» είπε.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι η Καϊλή βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση: «Ένας άνθρωπος που έχει χάσει την ελευθερία του είναι δυστυχής, και όταν έχει ένα παιδάκι δύο νεκρών που την περιμένει, που είναι επί της ουσίας σαν ορφανό, καθώς και ο πατέρας είναι στη φυλακή καταλαβαίνετε ότι είναι ακόμα πιο δυστυχής».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ