Έρευνα της FIFA για τον λεχρίτη Τούρκο σεφ, Salt Bae

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η διαμάχη για τον διάσημο Τούρκο εστιάτορα Salt Bae, φίλο ποδοσφαιριστών και VIP, δεν έχει σταματήσει από τη στιγμή που βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο στην τελετή απονομής του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ μεταξύ Αργεντινής και Γαλλίας, όπου μάλιστα κατάφερε να φιλήσει το τρόπαιο, δίπλα στον Μέσι.

Ένα περιστατικό που επικρίθηκε πολύ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οδήγησε και τη FIFA να πάρει θέση με μια δήλωση, στην οποία το ανώτατο όργανο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου διασφαλίζει ότι θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα.

«Μετά από έλεγχο η FIFA διαπίστωσε πώς ορισμένα άτομα είχαν παράνομη πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο μετά την τελετή κλεισίματος του σταδίου Λουσάιλ στις 18 Δεκεμβρίου. Θα ληφθούν τα κατάλληλα εσωτερικά μέτρα», δήλωσε εκπρόσωπος της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας.

Στο Twitter συνεχίζεται αμείωτη η κριτική για τις φωτογραφίες του Salt Bae, που έγινε διάσημος για τις ψητές μπριζόλες του και τον ιδιαίτερο τρόπο του να αλατίζει το κρέας, κρατώντας το Παγκόσμιο Κύπελλο στο χέρι.

Μάλιστα, ενώ οι παγκόσμιοι πρωταθλητές πανηγύριζαν με φίλους, οικογένειες και οπαδούς, εκείνος πήρε στα χέρια του το Κύπελλο για να τραβήξει μερικές φωτογραφίες, μια σκηνή που εξόργισε τους οπαδούς στα social media.

«Ασέβεια, δεν έχεις δικαίωμα», ανέφερε ένας χρήστης. «Σας παρακαλώ σταματήστε να τρώτε στο εστιατόριό του, μποϊκοτάρετέ το», έγραψε ένας άλλος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ