Αυτός ήταν ο Στόχος 519c της ΕΥΠ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Documento που κυκλοφορεί εκτάκτως αύριο, έχει μία αποκάλυψη η οποία δυστυχώς δίνει τελείως διαφορετική διάσταση στο σκάνδαλο των υποκλοπών.

Πώς περιγράφει την αποκάλυψη ο Βαγγέλης Δεληπέτρος

Φίλες και φίλοι καλημέρα
Οι φίλοι που μας παρακολουθούν συστηματικά γνωρίζουν δυο απλά πράγματα για εμάς και τη δουλειά μας στο Documento: ότι δεν λέμε λόγια του αέρα και πως όταν καταπιαστούμε με ένα θέμα το πάμε μέχρι τέλους. Γιατί εάν δεν το κάναμε αυτό να είστε σίγουροι ότι θα είχαν κρεμάσει εμάς στα… μανταλάκια, για να μην πω τίποτε χειρότερο.

Για την παρακολούθηση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου, όπως καλά γνωρίζετε, έχουμε ήδη γράψει και η αποκάλυψή μας δεν αμφισβητήθηκε από κανέναν, ούτε από τον ίδιο, ούτε από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, ούτε βέβαια από τα ανώγεια και τα υπόγεια του Μαξίμου. Τώρα, αύριο για την ακρίβεια, είναι η ώρα για να πάμε την έρευνα μερικά βήματα πιο πέρα, φωτίζοντας τα γιατί και τα πώς αυτής της παρακολούθησης που δείχνει πόσο πολύ το καθεστώς Μητσοτάκη θεωρεί «κανονικό» το απολύτως αντικανονικό και  εκτός των κανόνων.

96FABB93 2946 4673 9E43 1CC35926994B
Το πρωτοσέλιδο του Documento

Αυτό καθαυτό το γεγονός της παρακολούθησης του στρατηγού από την ΕΥΠ καταδεικνύει ότι ο επικεφαλής της κυβέρνησης και υπεύθυνος για την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, την ευθύνη της οποίας ζήτησε και ανέλαβε την πρώτη ημέρα που κάθισε στον πρωθυπουργικό θώκο, έχει αμφιβολίες για το πρόσωπο του στρατηγού και για τις ενέργειές του, με απλά λόγια δεν του έχει εμπιστοσύνη.

Αντί όμως να τον καλέσει να δώσει εξηγήσει και εάν αυτές δεν είναι πειστικές να τον αποπέμψει αποφασίζεται να τεθεί ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ (!!) υπό παρακολούθηση…

Και όταν μετά από την έρευνα του Documento αυτή η απαράδεκτη από κάθε πλευρά ενέργεια βγαίνει στο φως, αντί να δοθούν εξηγήσεις για τα γιατί και τα πώς ελήφθη αυτή η απόφαση, ανακοινώνεται ότι ο Αρχηγός (που δεν αντέδρασε δημοσίως, που εμφανίστηκε να αδιαφορεί για το ότι είναι… στόχος της ΕΥΠ, που θεωρεί «φυσιολογικό» να παρακολουθείται και να το καταπίνει) θα παραμείνει αρχηγός προς δόξαν αυτών που σχεδιάζουν και αποδέχονται υπόγειες διαδρομές και σκοτεινές καταστάσεις.

Γιατί όπως γράφει και ο Κώστας Βαξεβάνης«Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ο οποίος πρόσφατα επέδειξε πλήρη τα παράσημά του σε μια εκδήλωση της Ακαδημίας Αθηνών, αρνείται να επιδείξει τα παράσημα που υποχρεούται να φέρει ως εγγυητής της εθνικής κυριαρχίας της χώρας, της περηφάνειας και της απαίτησης να τηρούνται οι δημοκρατικοί κανόνες».

Αλλά για αυτές τις τραγικές καταστάσεις περισσότερα αύριο, στην εβδομαδιαία «συνάντησή» μας στις σελίδες της εφημερίδας που λόγω εορτών θα βρίσκεται αύριο Σάββατο στα περίπτερα με βασικό τίτλο «Στόχος 519c» της ΕΥΠ o Αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Να είστε καλά και να περάσετε όμορφα Χριστούγεννα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ