Το σπίτι-κολαστήριο στο Ίλιον που βίαζαν, κακοποιούσαν και ξυλοκοπούσαν τον 15χρονο οι συμμαθητές του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Ίλιον ένας 15χρονος έπεσε θύμα βιασμού τουλάχιστον τέσσερις φορές από ομάδα οκτώ συνομήλικων του, εκ των οποίων έχουν συλληφθεί οι έξι (αύριο Σάββατο θα πάνε στο ανακριτικό γραφείο για τις απολογίες τους) και έχουν ταυτοποιηθεί οι άλλοι δύο.

Η φρικιαστική αυτή υπόθεση που αποκαλύφθηκε σήμερα, έχει προκαλέσει σοκ ακόμα και στους πλέον έμπειρους αστυνομικούς, οι οποίοι δεν πίστευαν τα όσα άκουγαν από τους ανήλικους συλληφθέντες.

«Το κάναμε για πλάκα. Δεν έγινε και τίποτα. Το βλέπαμε σε ταινίες και φαινόταν ωραίο», φέρεται να υποστήριξαν, ενώ κατά άλλες πληροφορίες, είπαν πως όλα ήταν ένα… παιχνίδι!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι πληροφορίες, το «παιχνίδι» της παρέας (από το Ίλιον και την Πετρούπολη η παρέα) είχε σαν στόχο να αλλάζει το θύμα και σε ένα από τα βίντεο που έχει καταγραφεί η κακοποίηση του 15χρονου, ένας εκ των κακοποιητών περιγράφει ότι στο παρελθόν και ο ίδιος είχε βρεθεί στην ίδια θέση!

Οι οκτώ 15χρονοι (γεννημένοι το 2007) θυμίζουμε ότι βίαζαν, κακοποιούσαν και ξυλοκοπούσαν τον συνομήλικό τους επί έναν ολόκληρο μήνα, τουλάχιστον από αρχές Νοεμβρίου 2022, έως και τις αρχές Δεκεμβρίου 2022, σε ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο στη γειτονιά κοντά στα σπίτια τους, όχι οι ίδιοι, αλλά με διάφορα αντικείμενα (σκουπόξυλο…) και κατόπιν εκφόβιζαν το παιδί για να μη μιλήσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ