Σάλος με την κατηγορία στελεχών της 50ης Ταξιαρχίας στο Σουφλί

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια απίστευτη καταγγελία έκαναν στελέχη της 50ης Ταξιαρχίας στο Σουφλί, υποστηρίζοντας ότι ο Στρατηγός τους «καταπιέζει» και τους «εκμεταλλεύεται» και μάλιστα τους ζητά μέσω σχετικής διαταγής να πάρουν μέρος στο τραπέζι που κάνουν για την Πρωτοχρονιά, ενώ οι ίδιοι δεν θέλουν. «Με το ζόρι. Γιατί είναι διαταγή από τον Στρατηγό στη Ξάνθη να φαίνονται γεμάτες οι Λέσχες», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Μέσω επιστολής τους στο e-evros.gr εκφράζουν την απόγνωσή τους, σχολιάζοντας ακόμα: «Δεν μας ρωτάνε όμως αν μπορούμε να πληρώσουμε θέλουν 15 ευρώ το άτομο οπότε μια οικογένεια με 2 παιδιά θέλει 60 ευρώ για να κάνει το κέφι του Στρατηγού ενώ με αυτά τα λεφτά θα ψώνιζε για μια εβδομάδα», ενώ προσθέτουν σχετικά ότι «ο Στρατηγός και ο Ταξίαρχος δεν πληρώνουν».

Αναλυτικά η επιστολή:

«Είμαστε στελέχη σε μονάδες της Ταξιαρχίας στο Σουφλί. Αυτό που ζούμε φέτος είναι απαράδεκτο.  Με τις διαταγές και ευλογίες του Στρατηγού από τη Ξάνθη ο Ταξίαρχος μας καταπιέζει και μας εκμεταλλεύεται.

Θα σας αναφέρουμε όλα τα γεγονότα και παρακαλούμε να δημοσιευθούν για να πάρει θέση ο Αρχηγός ΓΕΣ. 

Α. Μας καταπιέζουν να πάρουμε μέρος στο τραπέζι που κάνουν για την Πρωτοχρονιά, ενώ δεν θέλουμε. Με το ζόρι. Γιατί είναι διαταγή από τον Στρατηγό στη Ξάνθη να φαίνονται γεμάτες οι Λέσχες. 

Δεν μας ρωτάνε όμως αν μπορούμε να πληρώσουμε θέλουν 15 ευρώ το άτομο οπότε μια οικογένεια με 2 παιδιά θέλει 60 ευρώ για να κάνει το κέφι του Στρατηγού ενώ με αυτά τα λεφτά θα ψώνιζε για μια εβδομάδα.

Μαθαίνουμε επίσης πως ο Στρατηγός και ο Ταξίαρχος δεν πληρώνουν. Αυτοί καλά δεν πληρώνουν Στρατηγοί είναι μάλλον δικαιούνται να τρώνε τζάμπα, τα πληρώνει ο λαός που τους έκανε Στρατηγούς, οι οικογένειες μας τι φταίνε να ταλαιπωρούνται για χάρη τους; 

Β. Μάθαμε από συναδέλφους πως ο Στρατηγός ζήτησε να μην παίρνουν άδειες οι Διοικητές και οι Αξιωματικοί και να βρουν τρόπο να το κάνουν σαν να μην θέλουν αυτοί να ζητήσουν άδεια. Έτσι τους ασκούν ψυχολογική πίεση μέσω του Ταξίαρχου για να μην πάρουν την άδεια τους. Αν καταφέρει κάποιος να πάρει άδεια ο Ταξίαρχος του τηλεφωνεί συνέχεια ώστε να τον αναγκάσει να γυρίσει πίσω στη δουλειά. 

Έτσι λένε πως την πλήρωσε και ο Υποδιοικητής της Ταξιαρχίας τον οποίο πίεζε συνέχεια ο Στρατηγός από τη Ξάνθη μέσω του Ταξιάρχου και κατέληξε ο άνθρωπος στο νοσοκομείο με καρδιά. Λένε πως έχει πάθει έμφραγμα και δεν τον άφηναν να πάει νοσοκομείο γιατί έπρεπε  να δώσει αναφορά στον Στρατηγό στη Ξάνθη. 

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΟΣΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ή ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ή ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ από όταν ανέλαβε ο Στρατηγός στη Ξάνθη; 

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ