Ρουμανία: Το παιχνίδι της μοίρας που έσωσε τον δεύτερο οδηγό του λεωφορείου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκ έχουν προκαλέσει οι εικόνες με τους εγκλωβισμένους Έλληνες μέσα στο λεωφορείο που ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία.

Το λάθος του οδηγού να μην λάβει υπόψιν του την ειδική σήμανση  για το ύψος των οχημάτων, προτού περάσει στην υπόγεια διάβαση, στοίχησε τη ζωή σε έναν 50χρονο, ενώ «έστειλε» στο νοσοκομείο αρκετούς τραυματίες, ανάμεσά τους και μια 30χρονη που δίνει μάχη διασωληνωμένη. 

roumania4

Για το τρομερό ατύχημα που σημειώθηκε όταν το όχημα προσέκρουσε σε μεταλλική δοκό, με αποτέλεσμα να συνθλιβεί η οροφή και να σπάσουν τα τζάμια στα παράθυρα, μίλησε ο δεύτερος οδηγός, ο οποίος όπως λέει ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, τον εμπόδισε να ταξιδέψει. 

Λίγες ώρες πριν το ταξίδι, ο ίδιος υπέστη τροφική δηλητηρίαση από τυρόπιτα, όπως λέει και κάλεσε στο τουριστικό πρακτορείο για να ενημερώσει ότι δεν είναι σε θέση να συμμετάσχει στην εκδρομή με προορισμό το Βουκουρέστι.

voukouresti 1

«Από θαύμα γλίτωσα. Που να ήξερα, μία ατυχία που έπαθα, η δηλητηρίαση, ότι μπορούσε να μου σώσει τη ζωή» δήλωσε στο TheNewspaper.gr .

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι 18 από τους 47 επιβαίνοντες αφού δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες, επέστρεψαν στο ξενοδοχείο και είναι καλά στην υγεία τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ