Θάνου για Ντογιάκο: Λανθασμένες δηλώσεις και δικαιολογημένα θεωρήθηκαν απειλή (Βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θάνου για Ντογιάκο: Σκληρή κριτική άσκησε στον Ισίδωρο Ντογιάκο η πρώην υπηρεσιακή Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θάνου, αναφορικά με τις απειλές προς τα ΜΜΕ που του ασκούν κριτική αλλά και τον τρόπο διεκπεραίωσης της έρευνας για το σκάνδαλο των υποκλοπών. «Ήταν λάθος οι δηλώσεις Ντογιάκου. Δικαιούται να απαντήσει στην κριτική, ωστόσο η διατύπωση του δικαιολογημένα θεωρήθηκε απειλή για όσους του ασκούν κριτική», σημείωσε με νόημα.

«Έχει εκτεθεί η Ελλάδα από τις υποκλοπές. Θα έπρεπε να δίνεται μία προτεραιότητα γιατί η καθυστέρηση ενέχει τον κίνδυνο απώλειας αποδεικτικών στοιχείων», ανέφερε η κ. Θάνου στο «Κόκκινο 105,5» και στην εκπομπή των Γιώργου Τραπεζιώτη και Γιώργου Μελιγγώνη. «Είναι αυτονόητο το ότι πρέπει να επεμβαίνουν αμέσως εισαγγελικές αρχές όταν έχουμε τέτοιες αποκαλύψεις», συμπλήρωσε.

«Η δικαιοσύνη θα έπρεπε να είχε κινηθεί με πολύ ταχύτερους ρυθμούς. Ακριβώς την επόμενη μέρα, η εισαγγελία πρέπει να συλλέγει τα στοιχεία», τόνισε η κυρία Θάνου για να προσθέσει ότι «την βασιμότητα των στοιχείων έχει υποχρέωση να ελέγξει ο δικαστικός λειτουργός και όχι ο δημοσιογράφος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ