Σάλος στο Instagram με την νικήτρια του Next Top Model, Αλεξία Τράικο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Αι Βασίλης ήρθε νωρίς για την νικήτρια του GNTM που κέρδισε 50.000 ευρώ, μία υποτροφία διετούς φοίτησης για οποιαδήποτε ειδικότητα επιλέξει από τα ΙΕΚ Άλφα, ένα ρολόι και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ από την εταιρεία Georg Jensen, ένα ετήσιο συμβόλαιο με την Dust and Cream και ένα αυτοκίνητο Citroen Ami!

Ναι, όλα αυτά γιατί βγήκε πρώτη σε ένα απο το πιο Trash reality της ελληνικής τηλεόρασης, το οποιο σερβιριζότανε με την χρυσόσκονη της μόδας, της ομορφιάς, της κρυφοτσοντας και του υποτιθέμενου glamorous.

Ένα μάτσο χάλια απο καθε άποψη, κριτές και παιχτριες ολοκλήρωσαν άλλη μια σεζόν μαθημάτων ταπείνωσης και υποτακτικότητας στις Ελληνίδες τηλεθεατριες μεταδίδοντας το μηνυμα πως το αφεντικό εχει πάντα δίκιο και οτι σου συζήτησει θα πρέπει να το κανεις και να ξυρίσεις το κεφάλι σου και να πάρεις αγκαλιά φίδια και να ανέβεις και να πηδήξεις απο το πιο ψηλό βουνό, οτι σου πουν.

Γιατι αυτο ειναι το πιο χρήσιμο μάθημα του GNTM στις κοπέλες που θέλουν να ζήσουν στον κόσμο της μόδας, να μάθουν να σκύβουν το κεφάλι στα αφεντικά-Θεούς και να κάνουν οτι ακραίο της ζητήσουν γιατί για αυτο “πληρώνονται”.

Ετσι μεσα σε αυτο το κλίμα αναδείχτηκε και η νικήτρια ανάμεσα στις τρεις φιναλίστ που την η Βικτώρια Μυροφορίδου, η Μαρίτα Καθητζιώτη και η Αλεξία Τράικο και μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Αλεξία Τράικο.

Βέβαια οι νικήτριες απο τις προηγούμενες χρονιές ειναι άφαντες αλλα τι σημασία εχει;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ