Σάλος με την παρέμβαση του Ερντογαν για τον Ροναλντο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εν  μέσω μιας απίστευτα προπαγανδιστικής εμφάνισης του Ταγίπ Ερντογάν στο Πανεπιστήμιο Ατατούρκ στο Ερζερούμ, όπου συναντήθηκε με νέους ως μέρος του προγράμματος «Η πρώτη μου ψήφος για το AK Party, η πρώτη μου ψήφος για τον Ερντογάν» (!!!), ο Τούρκος Πρόεδρος έβγαλε και ειδήσεις… αθλητικού περιεχομένου!

Όταν η συζήτηση έφτασε στο Μουντιάλ του Κατάρ, μέρος του οποίου παρακολούθησε από κοντά ο Ερντογάν, ένας εκ των φοιτητών τον ρώτησε: «Μέσι ή Ρονάλντο

Ο Τούρκος Πρόεδρος έδωσε μια… αξιοσημείωτη απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα. Δηλώνοντας αρχικά ότι δεν μπορεί να συγκρίνει τους δύο παίκτες, συνέχισε υπονοώντας ότι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ «χαραμίστηκε σκόπιμα» επειδή έθιξε την παλαιστινιακή υπόθεση και ως εκ τούτου μπορεί να έχει στοχοποιηθεί!

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του που μετέδωσε το trhaber:

«Χαράμισαν τον Ρονάλντο. Δυστυχώς, επέβαλαν πολιτικές κυρώσεις στον Ρονάλντο. Το να βάζεις (σ.σ. μπήκε αλλαγή στον προημιτελικό με το Μαρόκο) έναν ποδοσφαιριστή σαν τον Ρονάλντο στο γήπεδο με μόλις 30 λεπτά να απομένουν για τον αγώνα, κατέστρεψε την ψυχολογία του και του αφαίρεσε την ενέργεια. Ο Ρονάλντο είναι κάποιος που υποστηρίζει την παλαιστινιακή υπόθεση...»

Ο Ταγίπ Ερντογάν σχολίασε επίσης και επί των μεταγραφικών, ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει, ο Ρονάλντο είναι καθ’ οδόν για τη Σαουδική Αραβία, για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ