Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023

Επείγουσα έκκληση για αίμα για τον υπάλληλο καθαριότητας που χαροπαλεύει

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αίμα χρειάζεται επειγόντως ο άτυχος υπάλληλος καθαριότητας του Δήμου Σαρωνικού, ο οποίος τραυματίστηκε βαριά στο σοκαριστικό τροχαίο που σημειώθηκε στη Λεωφόρο Σουνίου την Παραμονή των Χριστουγέννων.

Ο 52χρονος εργαζόμενος παραμένει σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, καθώς ακρωτηριάστηκε από το τροχαίο, ενώ φέρει και πολλαπλές κακώσεις, με τον Δήμαρχος Σαρωνικού, Πέτρο Φιλίππου, να κάνει επείγουσα έκκληση για αίμα και μάλιστα της ομάδας ομάδας μηδέν αρνητικό.

«Για τον άτυχο εργαζόμενο του Δήμου Σαρωνικού που τραυματίσθηκε πολύ σοβαρά την παραμονή των Χριστουγέννων, υπάρχει άμεση ανάγκη αίματος ομάδας ΜΗΔΕΝ(0) ΑΡΝΗΤΙΚΟ. Επειδή η ομάδα αυτή είναι δύσκολη, όποιος έχει ή γνωρίζει άτομα με αίμα 0-αρνητικό, άμεσα να απευθυνθεί στο ΚΑΤ τηλ 21 3208 6346 ή 21 3208 6946, ή να επικοινωνήσει μαζί μας. Το όνομα του ασθενούς Αναστάσιος Πρίφτης», αναφέρει η ανάρτησή του, η οποία έχει ήδη γίνει viral.

Ο οδηγός του απορριμματοφόρου, περιγράφοντας τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε με τον τραυματισμό του συναδέλφου του, είπε πως «το πρώτο που άκουσα ήταν το “μπαμ”. Το ΙΧ πέρασε από δίπλα μου και σταμάτησε όπως σταμάτησε…».

Ο ίδιος περιγράφει ότι ο συνάδελφός του που υπέστη τον σοβαρό τραυματισμό με αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό του, αντιμετώπισε την κατάσταση σαν «πραγματικό παλικάρι». «Τέτοιο πράγμα δεν το έχω ξανασυναντήσει στη ζωή μου. Με τέτοια χτυπήματα που είχε, απορούσα πώς μπορούσε να συνεννοηθεί. O Τάσος είναι παλικάρι… Παρόλα τα χτυπήματα που είχε, επικοινωνούσε όσο μπορούσε. “Χαλάρωσέ μου το μπουφάν, τη μπλούζα” έλεγε, προφανώς δεν είχε καταλάβει ακόμα τι ακριβώς είχε συμβεί», είπε συντετριμμένος ο συνάδελφος του πολυτραυματία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ