Σάλος στο Instagram με τον Κωστα Μπακογιάννη: Εσυ πας με γεμάτο το λεωφορείο απο τα Πατησια στο Συνταγμα για να χαρείς το δέντρο;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα άκουσε χοντρά ο Κώστας Μπακογιαννης στο διαδίκτυο στο Instagram και στο twitter απο κατοίκους και επισκέπτες των Αθηνών που ταλαιπωρήθηκαν την ημέρα των Χριστουγέννων μεσα στα ασφυκτικά γεμάτα λεωφορεία και τρόλεϊ λόγω των μειωμένων δρομολογίων.

Ο Κώστας Μπακογιαννης που καμάρωνε πως καθάρισε την πόλη απο τα γκράφιτι στους τοίχους, οταν ρωτήθηκε αν θα πήγαινε ο ίδιος με γεμάτο το λεωφορείο απο τα Πατησια στο Συνταγμα για να χαρεί το δέντρο, απλώς δεν απάντησε. Άλλωστε τι να πει; Οτι αυτός κυκλοφορεί με το αυτοκίνητο του και οχι με τα αστικά; Αυτά δεν λέγονται…..

Έγραψε συγκεκριμένα ο Κώστας Μπακογιαννης:

Το ιστορικό και εμπορικό κέντρο της Αθήνας έλαμψε ξανά με την μεγαλύτερη επιχείρηση αντί γκράφιτι που έγινε ποτέ!
15.200 τ.μ επιφανειών και 1.250 ρολά καθαρίστηκαν και αποκαταστάθηκαν.
Η μουτζούρα δεν ταιριάζει στο φως της Αθήνας. #antigraffiti

Για να πάρει την εξής απάντηση:

Το βράδυ τον Χριστουγέννων περίμενα μισή ωρα το τρόλεϊ στην Πατησίων για να πάω Συνταγμα, όλα τα λεωφορεία πέρναγαν γεμάτα κόσμο, κίνηση και στη Σταδίου μετά. Και εσύ έχεις περιορίσει με τον μεγαλο περίπατο τους δρόμους, τιμωρείς όποιον θέλει να κυκλοφορήσει με αυτοκίνητο στο Κέντρο της Αθήνας.

Γιατι; Χίλιες φορές να έκανες παρκινγκ τις λωρίδες που πάνε χαμένες στον Μεγαλο Περίπατο παρα αυτο το τίποτα. Και μην μου πεις για να απολαύσουμε την βόλτα στο κέντρο και στο Συνταγμα. Δεν ειναι βουνό η Αθήνα για να κάνουμε περιπάτους, πόλη ειναι με μαγαζιά, θέατρα και κόσμο που θέλει να κυκλοφορήσει και να τα επισκεφτεί. Πως θα κυκλοφορήσει;

Εσυ πας με γεμάτο το λεωφορείο απο τα Πατησια στο Συνταγμα για να χαρείς το δέντρο; Οταν το κανεις τότε θα καταλάβεις οτι ζεις σε διαφορετικό κόσμο απο αυτόν που βιώνουν οι πολίτες καθημερινά.

Υ.Γ. Καλή χρόνια και καλά μυαλά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ