Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024

50χρονος χτυπούσε την ανήλικη κόρη του με κλωτσιές στην πλάτη – Τον μάζεψε η αστυνομία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άλλη μία ιστορία ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε το βράδυ της παραμονής Χριστουγέννων στον Βόλο, όταν ένας 50χρονος αλλοδαπός χτυπούσε την 14χρονη κόρη του με κλωτσιές στην πλάτη!

Ο άνδρας που θέλει να ονομάζεται πατέρας, έμεινε κρατούμενος τα Χριστούγεννα, τη δεύτερη μέρα οδηγήθηκε στην εισαγγελέα υπηρεσίας, που του άσκησε δίωξη για οικογενειακή βία και πήρε αναβολή για να δικαστεί σήμερα Τετάρτη. Ο άνδρας, αντιμετωπίζει πρόβλημα αλκοολισμού και το πρωί της παραμονής Χριστουγέννων κάτω από άγνωστες συνθήκες. μάλωσε με την ανήλικη κόρη του και άρχισε να τη χτυπάει με κλωτσιές στην πλάτη.

Ευτυχώς, στο σπίτι βρισκόταν ο ανήλικος γιος του που τον σταμάτησε, ενώ η σύζυγος του κατηγορούμενου απουσίαζε στην εργασία της. Γείτονες που άκουσαν φασαρία ειδοποίησαν την Αστυνομία, ο 50χρονος συνελήφθη και αφού κρατήθηκε τη νύχτα της παραμονής και τα Χριστούγεννα, τη Δευτέρα οδηγήθηκε στην εισαγγελέα υπηρεσίας, που του άσκησε δίωξη για ενδοοικογενειακή βία και τον παρέπεμψε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και, λόγω της ημέρας, που δεν γίνονται δικαστήρια η δίκη αναβλήθηκε για σήμερα Τετάρτη. Ο 50χρονος κρατήθηκε εκ νέου μέχρι τότε. Σύμφωνα με ασφαλείας πληροφορίες, ο άνδρας, που έχει πρόβλημα εξάρτησης από το αλκοόλ, έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές στο παρελθόν, διότι χτύπησε τον γιο του, που είναι ηλικιακά λίγο μεγαλύτερος από την κόρη του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ