Σάλος στο Instagram με την Ιωάννα Τουνη και την φωτογραφια της με την κοιλιτσα έξω

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σάλο και εντονες αντιδράσεις εχει προκαλέσει η τελευταία φωτογραφια που ανέβασε η Ιωάννα Τουνη με την κοιλιτσα της έξω και ένα σχόλιο που χαρακτηρίστηκε απρεπές απο μεγαλο κομματι του κοσμου.

70074851 A826 47AC A7ED BFC01D9ED8E2

Εκτος το οτι εχετε κανει πλουσια εσεις οι διαφημιστες ΑΥΤΟ🔽 τη στιγμη του οτι νεοι με πτυχια και παιδεία παιρνουν 600 ευρω επι χρονια λογω κρισης, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ διοτι αν ειχες πατησει στο μαθημα βιολογιας θα ηξερες οτι μετα τη γονιμοποιηση σπερμα δεν υπαρχει πλεον #τουνη

Από την ημέρα που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της η Ιωάννα Τούνη ενημέρωνε σχεδόν καθημερινά τους διαδικτυακούς της φίλους για την πορεία της. Αρχικά είχε μια δύσκολη εγκυμοσύνη με ναυτίες, ζαλάδες, εμετούς και λιποθυμίες, ενώ έκανε και αντιπηκτικές ενέσεις. Πλέον έχει φτάσει στο τέλος της κύησής της και σε λίγες ημέρες θα φέρει στον κόσμο το γιο της, το πρώτο της παιδί καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η ίδια είχε πει πως πιστεύει ότι θα γεννήσει μέσα στις γιορτές, όμως οι γιατροί της έχουν δώσει περιθώριο μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου για να κρατήσει στην αγκαλιά της το γιο της.

Με το σύζυγό της πλέον Δημήτρη Αλεξάνδρου υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης και το παιδί τους θα γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη ενώ θα μοιράζουν το χρόνο τους ανάμεσα σε πρωτεύουσα και συμπρωτεύουσα. Σύμφωνα με το τελευταίο update που έκανε για την εγκυμοσύνη της είπε ότι έχει πάρει 14 κιλά ενώ το μωρό της ζυγίζει αυτή τη στιγμή 3 κιλά.
«Για σένα που ρωτάς να σου πω ότι ο μπέμπης είναι 3 κιλά και 50 γραμμάρια. Εγώ έχω πάρει 14 κιλά. Μαζί τα φάγαμε, μαζί θα τα χάσουμε, ετοιμαστείτε να δούμε τι θα γίνει. Ανεβαίνω δύο σκαλιά και λαχανιάζω» ακούγεται να λέει η Ιωάννα Τούνη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ