Η Τουρκία απειλεί μέχρι και την Κρήτη και ο Μητσοτάκης αντί να στέλνει διαβήματα κυκλοφορεί με τη γάμπα έξω στα Χανιά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θρασύτατες και ευθείες πλέον οι απειλές των Τούρκων εναντίον της Ελλάδας, ιδία τώρα που όπως δείχνουν οι τρέχουσες καταστάσεις, που είναι εκτός των άλλων και προεκλογικές, δεν τους βγήκε η εισβολή στην Συρία οποία και ομοίως είχαν βαρυσήμαντα προαναγγείλει. Η ουρά κάτω απ τα σκέλια λοιπόν από εκεί μεν, ξεδιπλώνεται, ανυψωμένη, προς τα εδώ δέ, αφού κάπου πρέπει να εισβάλουν οι «άνθρωποι». Είναι το χούι τους.

Αυτή τη φορά στρέφονται προς τα εδώ για την επέκταση των χωρικών μας θαλασσίων υδάτων πέριξ της Κρήτης στα 12 μίλια, δηλαδή όπως όλος ο κόσμος. Προφανώς και ίσως αυτό να είναι που τους χαλάει τη σούπα που ονόμασαν σύμφωνο Τουρκίας με την Λιβύη. Αυτός είναι και ο προφανής λόγος που ετεροχρονισμένα, και ως βασιλεύς Ηρώδης, εταράχθει ο Τσαβούσογλου, με όντας ανακοινωμένη την Ελληνική πρόθεση αρκετά πριν. Τώρα το τί μεσολάβησε και πήραν θέση, άγνωστο.

Εμείς πάντως καλό θα ήταν να θυμόμαστε πως τότε και με την έναρξη ισχύος του δικαίου των 12 μιλίων στην θάλασσα, από τις ακτές, οι ΗΠΑ είχαν προλάβει να βρίσκεται στη περιοχή του Ανατολικού Αιγαίου το πολεμικό τους Κέηπ Σεν Τζών, προς επιτήρηση. Επιτήρηση ποίων; Ημών φυσικά!

Τώρα πως προστέθηκε και η Κρήτη στο Αν. Αιγαίο,…θα το βρει ο Μητσοτάκης. Στα Χανιά, με τη γάμπα έξω…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ