Σάλος με την φωτογραφια του Μπισμπικη στο Instagram που λένε οτι την ανέβασε για να απαντήσει στον Πλευρη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά τον σάλο που προκάλεσε η πρεμούρα του Θάνου Πλεύρη να ρίξει πρόστιμο στον Βασίλη Μπισμπίκη επειδή κάπνιζε μέσα στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή, ενώ τα νοσοκομεία καταρρέουν και οι πολίτες αδυνατούν να βρουν φάρμακα, ο γνωστός ηθοποιός ανέβασε στο Instagram, ένα τρυφερό στιγμιότυπο.

Έχοντας στην αγκαλιά του την Δέσποινα Βανδή, ο Μπισμπίκης απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης στην Αράχωβα και δείχνει ότι αδιαφορεί για τον ντόρο που προκάλεσε ο υπουργός Υγείας, αντί να ασχοληθεί με πιο σοβαρά ζητήματα.

AFB0B338 3955 4A37 9427 C14ADD2C972B

Με τα χέρια μπροστά στο πρόσωπό της, η γνωστή τραγουδίστρια κοιτάζει τον φακό και κρύβεται από τον ήλιο.

Κανένας από τους δυο τους δεν έκατσε να σκάσει…

Τι είχε συμβεί

Την οργή του υπουργού υγείας προκάλεσε μια φωτογραφια στην οποια ο Βασίλης Μπισμπικης καπνίζει σε κλειστό χώρο ενώ τραγουδα η Δέσποινα Βανδή.

Εξαλλος ο υπουργος υγείας ανακοίνωσε πως θα επιβληθούν κυρώσεις στην επιχείρηση που τραγουδα η δημοφιλής Δέσποινα Βανδή:

Επειδή ο αντικαπνιστικός νόμος και ισχύει και εφαρμόζεται ήδη με βάση αυτήν την φωτογραφία κινείται η διαδικασία να επιβληθεί το πρόστιμο στο μαγαζί και σε όσους παρανομούν. Ο νόμος ισχύει για όλους και το κάπνισμα στον εσωτερικό χώρο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ

Υ.Γ. Η κατάσταση θυμιζει λίγο και την πλοκή της σειράς Αυτή η νύχτα μενει στην οποια πρωταγωνιστεί ο Βασίλης Μπισμπικης στον ρόλο του ιδιοκτητη νυχτερινού κέντρου και τον καταδιώκει ο δήμαρχος και υποψήφιος βουλευτής…….

Υ.Γ. Πως ξέρει ο υπουργος απο ποτε και απο που ειναι η φωτογραφια;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ