Εκτός ελέγχου ο μουσουλμάνος δήμαρχος Ιάσμου! Κατηγορεί τον Ευρυπίδη Στυλιανίδη ως τρομοκράτη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οργή και σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του μουσουλμάνου δημάρχου του Ιάσμου στη Ροδόπη, Οντέρ Μουμίν, σε ελληνικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Σα να μην έφτανε το σκάνδαλο με τις καρατομήσεις εργαζομένων στον Δήμο με την δικαιολογία ότι είναι τρομοκράτες «Γκιουλενιστές», ο Μουμίν μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 και με αδιανόητο θράσος κατηγόρησε τον βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη, ως αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης!

Χωρίς κανένα φραγμό, ο δήμαρχος που έχει στενές επαφές με τα πρωτοπαλίκαρα του Ερντογάν και θέτει θέμα τουρκικής μειονότητας στη Θράκη, υποστήριξε ότι έχει ζητήσει και ραντεβού με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Ισίδωρο Ντογιάκο:

«Ένα μεγάλο σύστημα με επικεφαλής τον Ευριπίδη Στυλιανίδη πήγε να ανατρέψει εμένα, τον νόμιμα εκλεγμένο δήμαρχο, και τη δημοτική αρχή στον δήμο μας. Ο κ. Στυλιανίδης εκτιμώ και θα καταθέσω στοιχεία στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ότι είναι ο επικεφαλής της εγχώριας εγκληματικής οργάνωσης. Ζήτησα ραντεβού από τον κ. Ντογιάκο. Επίσης ήδη έχω επικοινωνήσει με τον κ. Πέτσα, προσπάθησα να επικοινωνήσω και με τον Dr Ιωάννη Σάββα τον αποκεντρωμένο. Είμαι στη διάθεση και του κ. Βορίδη, του αρμοδίου υφυπουργού, του κ. Πέτσα και του αποκεντρωμένου για να παράσχω εξηγήσεις και δεν έχω να φοβηθώ τίποτα» υποστήριξε στην ραδιοφωνική εκπομπή.

Μάλιστα, με ύφος Ερντογάν υποστήριξε ότι ανακάλεσε 5 αντιδημάρχους, «για λόγους εθνικής ασφάλειας και δημοσίου συμφέροντος» λέγοντας μάλιστα ότι έχει στοιχεία σε βάρος τους, και τους χαρακτήρισε «γκιουλενιστές».

Την ίδια ώρα, προκαλεί έντονο προβληματισμό το γεγονός ότι κάποιοι του δίνουν και βήμα να εκτοξεύει αυτές τις αθλιότητες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ