Όταν η Ντόρα και ο Κώστας Μπακογιάννης υποδέχονταν με θέρμη το φερέφωνο του Ερντογάν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ιερό και Όσιο δεν έχουν ορισμένοι, που μπροστά στο επικοινωνιακό τους παιχνίδι δεν λογαριάζουν το εθνικό συμφέρον.

Ο μουσουλμάνος δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, λειτουργεί ξεκάθαρα ως φερέφωνο του Ερντογάν στη Θράκη μας, αποφασίζοντας απολύσεις εργαζομένων, τους οποίους κατηγορεί ως… «Γκιουλενιστές» και «τρομοκράτες», βγάζοντας μάλιστα και επίσημη ανακοίνωση ως Δήμος (προφανώς είναι αμπελοχώραφο του πατέρα του!).

Και σαν να μην έφτανε αυτή η προκλητική συμπεριφορά του, ο Μουμίν μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 και με αδιανόητο θράσος κατηγόρησε τον βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη, ως αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης!

Ο εν λόγω κύριος δήμαρχος λοιπόν λίγους μόλις μήνες πριν, όχι μόνο βρέθηκε στην Αθήνα για επαφές, αλλά έγινε δεκτός με.. ενθουσιασμό από τη Ντόρα Μπακογιάννη και τον γιο της, δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Με αφορμή τη συμμετοχή του στην έκτακτη συνεδρίαση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος τον περασμένο Μάρτιο, ο Μουμίν είπε να συναντήσει Ντόρα και Κώστα Μπακογιάννη. Η συνάντηση με τον Κώστα Μπακογιάννη έγινε σε ιδιαίτερα φιλικό και θερμό κλίμα και οι δυο δήμαρχοι συζήτησαν για μεγάλες κοινές δράσεις σε διάφορα επίπεδα!

Στο ίδιο κλίμα και η συνάντησή του με τη Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία μάλιστα ζήτησε από τον Δήμαρχο Ιάσμου να μεταφέρει την αγάπη και τους χαιρετισμούς της στη Θράκη και στους Θρακιώτες! Πολύ ωραίο εκπρόσωπο διάλεξε η Ντόρα για να στείλει τα χαιρετίσματά της, διότι φαίνεται ότι δεν ήξερε τα έργα του Μουμίν, ελπίζουμε τώρα να άκουσε και τα όσα τουλάχιστον απαράδεκτα ξεστόμισε κατά του συναδέλφου της και βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας, Ευριπίδη Στυλιανίδη! Ανίδεος προφανώς ήταν και ο υιός της, Κώστας!

moumin epafes

Ο οποίος μόλις πριν λίγες μέρες διαφήμιζε την στήριξή του στον Εκρέμ Ιμάμογλου, πηγαίνοντας με άλλους δημάρχους από όλη την Ευρώπη στην Κωνσταντινούπολη και δηλώνοντας ότι «η δημοκρατία δεν είναι α λα καρτ» και ότι «στεκόμαστε μαζί με τον λαό της Κωνσταντινούπολης στο πλευρό του, στη σωστή πλευρά της ιστορίας». Ο Μουμίν όμως είναι με την άλλη πλευρά της ιστορίας, αλλά αυτό δεν φαίνεται να προβληματίζει μητέρα και γιο.

Να υπενθυμίσουμε δε ότι ο Μουμίν μόλις στις 21 Δεκεμβρίου βρέθηκε στην Τουρκία και συναντήθηκε με στελέχη του κόμματος του Ερντογάν AKP, ποζάροντας με την τουρκική σημαία και την φωτογραφία του Μουσταφά Κεμάλ!

moumin tourkia

ΔΗΜΟΦΙΛΗ