Ο Άκης Τσελέντης περνά γενεές δεκατέσσερις όσους επέτρεψαν να εμφανιστεί η τιμημένη μπάντα του πολεμικού μας ναυτικού στην εκπομπή παρωδία του Νίκου Κοκλωνη J2us

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ο μόνος που χάρηκε με το γελοίο αυτό θέαμα πρέπει να είναι ο Ακάρ…»
Στην εκπομπή του Κοκλώνη παιανίζει η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού. Καλά θέλουν να σπάσουν τα νεύρα των Ελλήνων;

Η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού δεν είναι απλά μια Μπάντα! Έχει ιστορία τεράστια. Καλό θα είναι να την ξαναδιαβάσουν αυτοί που έδωσαν την έγκριση. Θα καταλάβουν ότι έκαναν γκάφα τεραστίων διαστάσεων επιτρέποντας να εμφανιστεί αυτή η Μπάντα στο τηλεοπτικό σόου του κ.Κοκλώνη για την αλλαγή του χρόνου στον Alph.

Λόγω της ιστορίας της η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού δεν μπορεί να χρησιμοποιείται οπουδήποτε. Πρέπει να εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές -όπως έχει γίνει πολλές φορές- υπό προϋποθέσεις που έχουν να κάνουν με το ύφος της εκπομπής και πάντως δεν μπορεί να γίνει τηλεοπτικός μαϊντανός

Το τραγικό θέαμα που έκανε αρκετούς Έλληνες να ανατριχιάσουν εχθές το βράδυ, είναι προς τη κατεύθυνση της απαξίωσης των αξιόμαχων ένοπλων δυνάμεων μας με την ένδοξη ιστορία τους. Τα παλικάρια μας δεν έχουν ανάγκη από τέτοιου είδους προβολές.
Με αυτά τα μυαλά μήπως να φέρουμε και καλλίγραμμες χορεύτριες να κάνουν pole dancing στις κάνες των αντιαεροπορικών;

Ντροπή και μόνο ντροπή.

Δείτε ένα εξαιρετικό βίντεο από το Militaire.gr που δείχνει περίτρανα ποια ακριβώς είναι η μπάντα του πολεμικού ναυτικού και η σημασία της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ