Mεγάλη νίκη Πολάκη: Παραιτήθηκε ο βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας Θέμης Χειμάρας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παραιτήθηκε ο βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας Θέμης Χειμάρας

Άλλη μια μεγάλη νίκη του Παύλου Πολάκη

Μετά το tweet του Παύλου Πολάκη χθες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναγκάστηκε να παραιτήσει τον Θέμη Χειμάρα

 Την παραίτησή του ανακοίνωσε ο βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, Θέμης Χειμάρας.

Το Μαξίμου δεν ήθελε ένα νέο σίριαλ α λα Πάτση, δεν είχε όμως άμεσα διαγράψει το βουλευτή Φθιώτιδας της ΝΔ, Θέμη Χειμάρα, ο οποίος τελικά παραιτήθηκε για να διευκολύνει το κόμμα.

Στην παραίτηση οδηγήθηκε ο βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, Θέμης Χειμάρας, καθώς το Μαξίμου ήθελε με κάθε τρόπο να αποφύγει ένα νέο σίριαλ α λα Πάτση.

Η ΝΔ δεν είχε όμως άμεσα διαγράψει το βουλευτή Φθιώτιδας και έτσι η λύση δόθηκε δια της παραίτησης του, ο οποίος έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Χειμάρας επιβεβαίωσε ουσιαστικά ότι η εταιρεία του έπαιρνε δουλειές από το δημόσιο, αλλά διέψευσε τα ποσά που ανέφερε το σχετικό δημοσίευμα της Documento και χθες με δήλωση του, την οποία διένειμε και κεντρικά η ΝΔ, ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία αποχώρησης του από την εταιρεία, με τη μεταβίβαση των μεριδίων στους εργαζόμενους και συνεργάτες του.

“Όσον αφορά τις ανυπόστατες αναφορές του ΣΥΡΙΖΑ, ότι δήθεν φέρω την ευθύνη, για τη μελλοντική πορεία μιας εταιρείας από την οποία έχω αποχωρήσει τυπικά και ουσιαστικά, αυτές δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και δεν με αφορούν. Η ανάγκη εφεύρεσης φανταστικών σεναρίων και νέων μυθιστορημάτων, πέφτουν για άλλη μια φορά στο κενό. Ο καθένας έχει την πορεία του, την ιστορία του και κρίνεται από τους πολίτες για την προσφορά και το έργο του”, δήλωσε επίσης ο κ. Χειμάρας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πάντως επιμένει για πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα και είχε καλέσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να διαγράψει το βουλευτή Φθιώτιδας. Στη ΝΔ πάντως μέχρι χθες δεν έδειχναν καμία πρόθεση διαγραφής του βουλευτή. Υπήρχουν πάντως φωνές στο κυβερνητικό στρατόπεδο που λένε ότι θα ήταν προτιμότερο ο κ. Χειμάρας να έμενε εκτός των γαλάζιων ψηφοδελτίων στις εκλογές που πλησιάζουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ