Ακης Τσελέντης: Η Ελλάδα σε δημογραφικό αδιέξοδο – Ορατός ο κίνδυνος του αφανισμού μας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
«Ορατός ο κίνδυνος του αφανισμού μας»

Αυτό είναι το συμπέρασμα που προκύπτει από την ανάγνωση των αριθμών, που πάντοτε λένε την αλήθεια, αν δεν υποστούν προπαγανδιστικού τύπου «μαγείρεμα».

Ο λόγος γίνεται για τη μείωση του γηγενούς πληθυσμού της Ελλάδας. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που προέκυψαν από την απογραφή πληθυσμού – κατοικιών 2021, που διενήργησε η ΕΛ.ΣΤΑΤ., «ο νόμιμος πληθυσμός της χώρας ανέρχεται σε 9.716.889 άτομα».

Η Ελλάδα βρίσκεται σε ένα δημογραφικό αδιέξοδο που δεν πλήττει μόνο τον πληθυσμό της, αλλά υπονομεύει την οικονομική ανάκαμψη της χώρας. Στο σενάριο βάσης π.χ. των δημογραφικών προβολών, σύμφωνα με το ΙΟΒΕ, ο πληθυσμός της Ελλάδας θα κυμανθεί στα 8,1 εκατ. έως το 2100!

Πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη σημασία στον όρο «νόμιμος» πληθυσμός που χρησιμοποιείται στην ανακοίνωση για τα αποτελέσματα της απογραφής, μια και η χρήση του φανερώνει την αμηχανία των αντίστοιχων αρμόδιων φορέων, οι οποία δεν έχουν καμία πρόθεση να ενημερώσουν τον ελληνικό λαό για τον αριθμό εκείνων που δεν βρίσκονται νομίμως στην πατρίδα μας και τι σκοπεύουν να κάνουν για αυτούς.

Έχει ήδη ξεκινήσει η προετοιμασία της κοινής γνώμης για τη «λύση» του δημογραφικού προβλήματος με την «ενσωμάτωση» των εποίκων – μια λέξη που αποτελεί τον ευφημισμό της αντικατάστασής μας από αλλογενείς και αλλόθρησκους πληθυσμούς.

Δέν έχουμε καμία εχθρότητα πρός τούς αλλοδαπούς, ούτε υιοθετούμε ρατσιστικές αντιλήψεις, καθώς πιστεύουμε ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίδιοι, ανεξαρτήτως χρώματος, φυλής καί θρησκείας.

Ὁ σεβασμός όμως προς τήν ετερότητα, δέν σημαίνει απεμπόληση των δικών μας αξιών, ούτε δικαιολογεί τή μετατροπή της πατρίδας μας σε κάτι άλλο ἀπό αυτό πού παραλάβαμε ἀπό τούς προγόνους μας μέ αίμα καί θυσίες.

Θέλουμε ἡ Ἑλλάδα νά παραμείνει Ελληνική καί Ορθόδοξη καί νά μή μετατραπεί σέ ισλαμικό χαλιφάτο, όπου ἀντί γιά τή δημοκρατία, θά βασιλεύει ἡ σαρία, όπως συμβαίνει στίς χώρες όπου τό μουσουλμανικό στοιχείο επικρατεί.

Κανείς δεν νομιμοποιείται νά προωθεί τήν αντικατάσταση του γηγενούς πληθυσμού μέ ἀλλοφύλους καί αλλοθρήσκους, οποιαδήποτε δέ τέτοια κίνηση είναι καταδικαστέα.

Αν υποθέσουμε ότι θα μας έλθουν δύο εκατομμύρια παράνομοι μετανάστες από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, τη Νιγηρία, το Κογκό, τη Σομαλία, το Μπαγκλαντές και τις άλλες χώρες προέλευσης μεταναστών, τότε είναι προφανές ότι δεν μιλάμε για επίλυση του δημογραφικού, αλλά για το τέλος της νεοελληνικής κοινωνίας και την αντικατάστασή της από ένα αφροασιατικό πληθυσμιακό αμάλγαμα, στο οποίο οι σημερινοί Έλληνες θα αποτελούν το βιολογικά απερχόμενο τμήμα του πληθυσμού.
H Ελλάδα δεν πρέπει να αφεθεί στο έλεος των παράνομων μεταναστευτικών ροών. Λύσεις στο δημογραφικό υπάρχουν. Το πρωτεύον είναι να υπάρξει η πολιτική βούληση και η συνεννόηση των κομμάτων για τη λύση του.

Όσον αφορά τα μέτρα που πρέπει να εφαρμοστούν, δεν χρειάζεται να εφεύρουμε τον τροχό. Αρκεί να αντιγράψουμε αυτούς που πέτυχαν. Και πρώτο στη λίστα είναι το Ισραήλ που μέσα σε μισό αιώνα πέτυχε να τριπλασιάσει τον πληθυσμό του. Το Ισραήλ λοιπόν μας δείχνει ότι το δημογραφικό λύνεται.

Το ίδιο μας δείχνουν οι σκανδιναβικές χώρες και η Γαλλία με τα προγράμματα κοινωνικής πρόνοιας που έχουν. Το ίδιο μας δείχνει και η Ουγγαρία με τα γενναία προγράμματα πολιτικής υπέρ των πολυτέκνων που εφαρμόζει.

==>ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ. Αν ήταν εισαγόμενη η Ρωμά θα έπαιρνε ένα σορό επιδόματα θα της πλήρωναν και σπίτι και θα καθοοοοόταν! «Καθηγητά μου καλημέρα, εμένα με φορολογούν σε μεγαλύτερη κλίμακα φορολογίας, διότι μου έχουν τεκμήριο διαβίωσης ΤΆ ΕΠΤΆ ΠΑΙΔΙΆ ΜΟΥ. Και είμαι από τους λίγους στην γενιά μου, που έχουν επτά παιδιά!!! Τά συμπέρασμα δικά σας…»

(**) https://www.cnn.gr/ellada/story/313228/dimografiko-h-symvoli-ton-allodapon-ti-deixnoyn-ta-stoixeia-ereynas/amp

(**) https://www.ot.gr/2022/06/05/oikonomia/pos-oi-allodapoi-periorizoun-lfto-dimografiko-adieksodo-tis-elladas/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ