Και άλλο λαμόγιο γένους θηλυκού στο κομμα Μητσοτάκη: Έξαλλος ο Πορτοσάλτε!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η περίπτωση Πάτση και αισίως αυτή του Χειμάρα, ο οποίος από χθες αποτελεί παρελθόν για τη Νέα Δημοκρατία μετά την υποβολή της παραίτησής του, έχει προκαλέσει σοβαρό επεισόδιο τόσο στην Πειραιώς, όσο φυσικά και στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ειδικά ενόψει των εκλογών.

Έτσι, φαίνεται ότι ξεκίνησαν το εσωκομματικό ψάξιμο, προκειμένου να είναι σε θέση να διαχειριστούν – πριν προλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ – και νέα ενδεχόμενη αντίστοιχη περίπτωση.

Η στήλη «Μικροπολιτικός», στην εφημερίδα «Τα Νέα» αποκαλύπτει στο σημερινό φύλλο ότι στη Νέα Δημοκρατία ερευνούν μία βουλευτή του κόμματος, στη Βόρεια Ελλάδα, η οποία επίσης φέρεται να είχε συνάψεις συμβάσεις με το Δημόσιο.

«Στους κόλπους της ΚΟ της ΝΔ ερευνούν εξονυχιστικά και την περίπτωση τρίτου βουλευτή που φέρεται να είχε συνάψεις συμβάσεις με το Δημόσιο. Και ουδείς αποκλείει εξελίξεις και σε αυτό το μέτωπο – που είναι αυτονόητο ότι τρέφει την αντιπολίτευση. Για να μειώσω τον βαθμό δυσκολίας του κουίζ, αποκαλύπτω ότι πρόκειται για μέλος της γαλάζιας ΚΟ γένους θηλυκού, από τη βόρεια Ελλάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Με πληροφορίες απο το ieidiseis.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ