Νέος σάλος στο Instagram με τον Κωστα Φραγκολιά για τα επιδόματα – Αντί να το μαζέψει τα έκανε χειρότερα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην σημερινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή ο Κώστας Φραγκολιάς θελησε να μας εξηγήσει πόσο εργατικός ήταν και ότι για αυτόν τον λόγο δεν έτυχε ποτέ να πάρει επίδομα.

Συγκεκριμένα η Σταματίνα Τσιμτσιλή τον ρώτησε εάν θέλει να απαντήσει σε όσα γράφτηκαν χθες: «Να κάτσω εγώ να πω αν έχω δουλέψει και τι ένσημα έχω και σε ποιους… Ας ψάξουν να τα βρούνε. Να απαντήσω στο ατσαλάκωτο μπλουζάκι ή στη σιδερωμένη αρκουδίτσα; Σε ποιον να απαντήσω;» είπε εκείνος

«Ευχαριστώ αυτούς που απευθύνθηκαν προσωπικά στον λογαριασμό μου στο Instagram και είχαμε μία πολύ ωραία συζήτηση… Και με όσους διαφώνησα. Και με τους περισσότερους, το 99% καταλήξαμε μαζί κάπου. Ευχαριστώ για την ωραία και όμορφη προσέγγιση. Από εκεί και πέρα, δεν έχω να πω τίποτα».

«Η αλήθεια μας παρεξηγείται πάντα. (…) Εγώ γιατί έκανα δύο και τρεις δουλειές τον χρόνο, πριν αρχίσω τα ταξίδια. Είχα και συγκάτοικο για να τα βγάζω πέρα, γιατί έβαλα; Εγώ επίδομα δεν έχω πάρει».

https://youtu.be/kkq8qcaer58

Τι είχε δηλώσει χθες:

«Στενοχωριέμαι με όσα ακούω. Δείτε πόσο έχει η κιλοβατώρα στην Ευρώπη και πόσο στην Ελλάδα. Η κυβέρνηση πρέπει να κατεβάσει τον φόρο. Δεν παίρνω επιδόματα, να κόψουν τα επιδόματα… 25χρονοι και μου κάθονται σπίτι γιατί παίρνουν τα επιδόματα, να πάνε να δουλέψουν. Δεν παίρνω επιδόματα, Τίνα μου (Μεσσαροπούλου). Να κόψουν τα επιδόματα, που έχουμε γίνει μια χώρα, όλη ανεργία… 25χρονοι και μου κάθονται σπίτι, γιατί παίρνουν τα επιδόματα. Να πάνε να δουλέψουν. Αν κόψουν τα επιδόματα, θα πάνε να δουλέψουν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ