Σπαρακτικές εικόνες στο τελευταίο αντίο του 16χρονου παλικαριού, Βασίλη Τόπαλου – Τυλιγμένο με τη γαλανόλευκη το φέρετρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με δάκρυα στα μάτια και πολλά αναπάντητα «γιατί» αποχαιρέτησαν σήμερα τον 16χρονο πυγμάχο Βασίλη Τόπαλο στον Ασπρόπυργο, συγγενείς, φίλοι, συναθλητές και παράγοντες του αθλητισμού.

Το φέρετρο του 16χρονου πρωταθλητή Ευρώπης στην πυγμαχία ήταν τυλιγμένο με τη ελληνική σημαία, ενώ οι συναθλητές τον τίμησαν φορώντας τις φόρμες της εθνικής ομάδας πυγμαχίας, στην οποία ανήκε και ο ίδιος.

Τα ερωτηματικά για τις συνθήκες που τραυματίστηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια αγώνων σπάρινγκ σε γυμναστήριο της Καλλιθέας είναι πολλά, αφού οι ιατροδικαστές δεν μπορούν ακόμα να δώσουν σαφή απάντηση. Το αιμάτωμα που αφαιρέθηκε από το δεξί μέρος του κεφαλιού του μοιάζει να προκύπτει από τραύμα παρόμοιο με αυτά που προκύπτουν σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση του θανάτου του 16χρονου πυγμάχου υπήρξε παρέμβαση αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, που ζήτησε την κατά απόλυτη προτεραιότητα ολοκλήρωση της έρευνας για την αναζήτηση ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών που διενεργείται ήδη από τον αρμόδιο αθλητικό εισαγγελέα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ