Αναστήλωση του Παρθενώνα και επανατοποθέτηση όλων των Γλυπτών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άλλο πάλι και αυτό σήμερα. Μεταδόθηκε πως κυβερνητικοί κύκλοι χαρακτηρίζουν «προβοκατόρικα» σχετικά δημοσιεύματα που αναφέρονται στα γλυπτά του Παρθενώνα. Τελεία και παύλα. Τα γλυπτά οφείλεται να επιστραφούν ΟΛΑ, και άνευ διαπραγματεύσεων, το συντομότερο.

Ακατανόητη η διαρροή ότι διεξάγονται διαπραγματεύσεις επ αυτού. Τί άραγε να διαπραγματεύονται; Βεβαίως και είναι υποχρέωση των στην Ελλάδα να επανατοποθετηθούν εκεί που ανήκουν. Στο μνημείο, και όχι στο Μουσείο. Στο μουσείο τα έχουν οι Άγγλοι, αφού το μνημείο είναι στην Αθήνα. Η τοποθέτηση και επανένωση των κομματιών στο όλον, βεβαίως ενοχλεί και χαλάει την ραστώνη σε αυτούς που (θα πονοκεφαλιάζουν;) θα ασχοληθούν ενεργά, αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Τώρα βέβαια, αυτοί που τόσο εύκολα αποκαθήλωσαν και τις Καρυάτιδες από την θέση τους, είναι δυνατόν να σκεφθούν «καθηλώσεις»; Και μάλιστα μεγέθους Παρθενώνα;

Αν είναι δυνατόν! Προβοκάτορες όσοι αντιτίθενται στα της εξουσίας!! Όσον δε αφορά τους ανέμους και τις βροχές, υπάρχουν και διαφανή στέγαστρα προστασίας κατά τους χειμερινούς μήνες, αφαιρούμενα αν θέλετε, κατά τους θερινούς, που είναι και οι πιό πολλοί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ