Σάλος με την καταγγελία του Παύλου Πολακη για την βουλευτίνα Αννα Ευθυμιου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την βουλεύτρια Θεσσαλονίκης Άννα Ευθυμίου καταγγέλει ο Παύλος Πολάκης για συμβάσεις με το Δημόσιο.

Όπως έγραψε ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ, παραθέτοντας και έγγραφα, η κα Ευθυμίου παρείχε νομικές υπηρεσίες σε σταθερή βάση προς τον ΕΦΚΑ με συνολικό ποσό είσπραξης 106.672 ευρώ.

Ο κ. Πολάκης καλεί τον πρωθυπουργό να την αποπέμψει και να προκηρύξει άμεσα εκλογές.

Όλη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Όπως έγραψα και στην περίπτωση Χειμάρα, η “κανονικότητα” των βουλευτών της ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΕ είναι το διαρκές πλιάτσικο του δημοσίου χρήματος. Απ’ όπου μπορούν, όπως μπορούν και όσο μπορούν….

Η βουλευτής Θεσσαλονίκης Άννα Ευθυμίου παραβίαζε (αν και δικηγόρος) κι ΑΥΤΗ το Σύνταγμα, παρέχοντας νομικές υπηρεσίες σε σταθερή βάση προς τον ΕΦΚΑ. Συνολικό ποσό είσπραξης: 106.672€ (φωτό 3- 19)

“Αβλεψία” κι εδώ των συνεργατών;

Ή κι αυτή δεν γνώριζε το Σύνταγμα και της διέφυγε ότι κονόμησε πάνω από 100.000€ από παράνομη παροχή υπηρεσιών;

Ή ήταν τόσο “αμελητέο” το ποσό, αν συγκριθεί με αυτά του Πάτση, του Χειμάρα ή τα 4,2 εκατ. που ήθελε να “τσιμπήσει” ο Μαραβέγιας), που θεωρούσε ότι δεν θα ασχοληθεί κανένας μαζί της;

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΑΣΩΝΤΑΣ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ!!!

Μητσοτάκη ΔΙΩΞΤΗΝ και ΠΡΟΚΗΡΥΞΕ άμεσα εκλογές γιατί σε λίγο δεν θα έχεις κοινοβουλευτική πλειοψηφία…


ΥΓ: Η συγκεκριμένη κυρία κουνούσε και το δάχτυλο στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ… (φωτό 2)




Ποια είναι η Άννα Ευθυμίου (από την προσωπική της ιστοσελίδα)

8AC66C43 073D 418B B1C1 0DD48FE2D2E9

Γεννήθηκα στα Γρεβενά και από το 1990 μέχρι σήμερα ζω μόνιμα στη Θεσσαλονίκη.
Ο πατέρας μου, Ταξιάρχης, είναι συνταξιούχος καθηγητής φιλόλογος και κατάγεται από τον Πύργο Ιθώμης Καρδίτσας. Η μητέρα μου, Ελένη, είναι συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος, κατάγεται από το Σπήλαιο Γρεβενών και έχει βλάχικες ρίζες από τη Σαμαρίνα, ενώ ο αδερφός μου, Γιώργος, είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών και συνιδρυτής της νεοφυούς εταιρείας Infoscope Hellas. Είμαι παντρεμένη με τον Γιώργο Μάνο, Ηλεκτρονικό Μηχανικό & Μηχανικό Υπολογιστών, και έχουμε αποκτήσει ένα γιο και μία κόρη.

Σπουδές

Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Νομικής του Α.Π.Θ. και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στον τομέα Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών του Α.Π.Θ.

Δικηγορία

Από την άνοιξη του 2004 ασκώ το επάγγελμα της μάχιμης δικηγορίας στη Θεσσαλονίκη. Από το Σεπτέμβριο του 2005 έως τον Ιούνιο του 2009 εργάστηκα προσφέροντας τις υπηρεσίες μου οικειοθελώς ως δικηγόρος και στο γραφείο νομικής στήριξης των εργαζομένων στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Από το έτος 2008 διατηρώ δικηγορικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη με ιδιαίτερη ενασχόληση σε θέματα Διοικητικού, Εργατικού και Αστικού Δικαίου.

Πολιτική

Από τον Ιανουάριο του 2007 έως το Σεπτέμβριο του 2010 προσέφερα παράλληλα τις υπηρεσίες μου από τη θέση της εντεταλμένης συμβούλου σε θέματα νεολαίας στο Δήμο Θεσσαλονίκης. Από τον Ιανουάριο του 2011 έως και τον Αύγουστο του 2014 ήμουν Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Θεσσαλονίκης με την παράταξη «Ομάδα Δημιουργίας». Στις εθνικές εκλογές του 2012 τοποθετήθηκα στη θέση της εκπροσώπου της Ν.Δ. στα Μ.Μ.Ε. Β. Ελλάδος. Στις εθνικές εκλογές του Ιανουαρίου 2015 συμμετείχα στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. ως υποψήφια βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης και έλαβα 11.491 ψήφους. Στις εθνικές εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 συμμετείχα στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. ως υποψήφια βουλευτής στην Α’ Θεσσαλονίκης με το σύστημα της λίστας στην 8η θέση. Στις εκλογές του 2019, εκλέχθηκα βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ με 14.928 ψήφους που έδωσαν την 6η θέση.

Κοινωνική Δράση

Είμαι ιδρυτικό μέλος της Οργάνωσης με την επωνυμία «Νέοι Ευρωπαίοι Οργανωμένοι Ικανοί» και διακριτικό τίτλο «Ν.Ε.Ο.Ι.». Είμαι μέλος της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης και της Χ.Α.Ν.Θ., στη UNICEF, του «Ελληνικού Παιδικού Χωριού» στο Φίλυρο, στο Σύλλογο «Αντικαρκινική Εταιρεία Β. Ελλάδος», στο Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «Καλλιπάτειρα», στην ανθρωπιστική οργάνωσης «Lions Club Thessaloniki-Μέγας Αλέξανδρος» καθώς και στην οργάνωση «Ελπίδες». Αρθρογραφώ τακτικά σε εφημερίδες, περιοδικά και ιστολόγια.

Με πληροφορίες από tvxs.gr gothess.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ