Σάλος στο Instagram με την Ιόλη Χιωτινη να δουλεύει στο γιαπί

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα βιντεο απο το νεο project που εχει αναλάβει σε ξενοδοχειακή μονάδα στη Αμοργο που ανέβασε στο Instagram η Ιόλη Χιωτινη εχει γίνει viral τις τελευταίες μέρες με την δημοφιλή αγοράστρια του Cash or Trash να ιδρώνει στην οικοδομή και να δίνει τις τελευταίες κατευθύνσεις στους συνεργάτες της για το κτίριο που εχει αναλάβει.

Σε πρόσφατη συνεντευξη της σε πρωινή εκπομπή του Star είχε δηλώσει:

«Είμαι στον χώρο 10 χρόνια τώρα» αποκάλυψε η Ιόλη, που παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει κάνει αρκετές δουλειές. «Όταν άκουσα για το συγκεκριμένο πρότζεκτ, ένιωσα ότι είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον στο οποίο μπορώ να περάσω και καλά… Είναι αρρώστια το bidding, η δημοπρασία».

«Γενικά ασχολούμαι πολύ με αντικείμενα και ψάχνω καλά αντικείμενα, έχει εξοικειωθεί το μάτι μου, είναι τεράστιο κομμάτι της δουλειάς μου», είπε στη συνέχεια. Η Ιόλη αποκάλυψε ότι από τους υπόλοιπους buyers είναι πολύ κοντά με τον Δημήτρη Δεμερτζή και τον Γιώργο Τσαγκαράκη, ενώ προσωπικά είναι πιο κοντά με την καινούργια buyer, την Ελομίδα Βισβίκη.

Στη συνέχεια η buyer είπε ότι της αρέσει πάρα πολύ η διαδικασία της δημοπρασίας με τους υπόλοιπους αγοραστές, αλλά και που πλέον ο κόσμος την αναγνωρίζει στον δρόμο. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ταξιτζής έκανε μια μεγάλη παράκαμψη, προκειμένου να της δείξει ένα παλιό αντικείμενο που είχε στην κατοχή του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ