Ο Μητσοτάκης είναι ικανός να βαφτίσει «ανθέλληνα» τον Μενέντεζ για το χατήρι του Ερντογάν…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Βαρυσήμαντη» τοποθέτηση / δήλωση του υφυπουργού Συρίγου αναφέρεται στο (γιατί όχι;) η προμήθεια μαχητικών αεροσκαφών από τις ΗΠΑ του τύπου F16 βελτιωμένα, είναι προς την βελτίωση της Ελληνικής άμυντικής ικανότητας, και ως εκ τούτου πρέπει να συναινέσουμε στην προμήθεια αυτών, διότι εάν όχι, η Τουρκία θα πάρει από την Ρωσία άλλα τέτοια (προφανώς καλύτερα) και θα μας νικήσει. Αφήνοντας έτσι σαφώς να εννοηθεί πως αν πάρει τα αμερικάνικα …θα νικήσουμε εμείς.

Όχι όχι. Ο Συρίγος δεν είναι υπουργός στο πεντάγωνο, αλλά στο Παιδείας, δηλαδή εκεί που γνωρίζουν «τον αέρα» πολύ καλύτερα από αυτούς που εργάζονται μέσα του.

Αυτό βέβαια που γνωρίζει ο Συρίγος, και αγνοεί ο γνωστός «ανθέλληνας»γερουσιαστής των ΗΠΑ Μενέντεζ, αγωνιζόμενος μάλιστα γι αυτό, θα πρέπει να ληφθεί λίαν σοβαρά υπ όψιν από τον Μητσοτάκη που μάλλον μπέρδεψε τους μπερδεμένους, και δυστυχώς για τον Έλληνα ακόμη κυβερνά.

Αξιότιμε κύριε υφυπουργέ της Παιδείας, που λόγω και του χαρτοφυλακίου σου (και θρησκευμάτων) που κατέχεις, οφείλεις να γνωρίζεις πως κανένας μαθητής δεν θέλει τον πόλεμο, και είναι βέβαιον πως δεν τον θέλουν ούτε και οι γονείς τους, και πρέπει να βρίσκεσαι παγίως με την πλευρά της Ειρήνης, και όχι των εξοπλισμών.

Και επί πλέον καλά θα κάνεις να ασχολείσαι με τα των καθηκόντων σου πριν χαρακτηριστείς «Καϊλή» του Κοινοβουλίου. Του Ελληνικού, αν ξεστομίσεις τέτοια από το εντός αυτού βήματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ