Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για να απασφαλιστούν οι δύο «βόμβες» που εντόπισε η ΑΔΑΕ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αιφνίδια γνωμοδότηση Ντογιάκου για τη νομιμότητα των ελέγχων της ανεξάρτητης αρχής στους παρόχους κινητής τηλεφωνίας, συνδέεται ευθέως με τις πληροφορίες για δύο πραγματικές βόμβες που έχουν εντοπιστεί από την έρευνα της ΑΔΑΕ και πρόκειται να προκαλέσουν σεισμό στο πολιτικό σκηνικό!

Είναι μάλιστα τόσο έντονη η ανησυχία της κυβέρνησης, ώστε η γνωμοδότηση προβλέπει ακόμα και 10ετή φυλάκιση για όσους δώσουν στη δημοσιότητα τα συγκεκριμένα στοιχεία…

Η συγκεκριμένη εξέλιξη εντείνει τις φήμες αυτές καθώς ισοδυναμεί με προφανή προσπάθεια όχι μόνο να μην δημοσιοποιηθούν τα συγκεκριμένα στοιχεία, αλλά ειδικά να μην χρησιμοποιηθούν σε κάποιο ειδικό δικαστήριο του μέλλοντος!

Υφίσταται λοιπόν μία έντονη φημολογία τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με την οποία υπάρχει μία «εκρηκτική» αποκάλυψη τόσο για δύο νέα πρόσωπα που βρέθηκαν στο στόχαστρο των «κοριών», όσο -κυρίως- για το περιεχόμενο των συνομιλιών που έχουν καταγραφεί.

Οι φήμες αυτές έχουν προκαλέσει μεγάλη κινητικότητα σε δύο λεγόμενα «βαριά», γαλάζια πολιτικά γραφεία.

Πλέον όλα τα μάτια στρέφονται στο πόρισμα της ΑΔΑΕ που ολοκληρώνει με επιτυχία τους ελέγχους στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Η παράλληλη φημολογία που αναπτύσσεται για παρέμβαση του Αρείου Πάγου, προκειμένου οι συγκεκριμένες έρευνες να κριθούν παράνομες, σίγουρα δεν είναι άσχετη με τις αποκαλύψεις που ακούγεται ότι θα έρθουν στο προσκήνιο και θα προκαλέσουν πολιτικό σεισμό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ