Σάλος με τον Βασίλη Λεβεντη στον Γιώργο Λιάγκα: Ο Μητσοτακης είναι καλό παιδί, αλλά έχει κολλήσει

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του θα συμμετάσχει στις εκλογές, καθώς το θεωρεί χρέος του όπως δήλωσε.

Καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1 ο Βασίλης Λεβέντης δήλωσε χαρακτηριστικά για τις εκλογές: «Θα κατέβουμε στις επόμενες εκλογές, είμαστε κεντρώο κόμμα, δεν μας εκφράζει κανένας άλλος χώρος. Θεωρούμε χρέος μας να κατεβούμε στις εκλογές. Ένα σοβαρό κομμάτι του λαού, το 40%, δεν εκπροσωπείται από τα κόμματα. Αυτούς εκπροσωπούμε εμείς».

Αναφέρθηκε και στη σοβαρή περιπέτεια υγείας όταν κόλλησε κορωνοϊό και παρέμεινε 2,5 μήνες στο νοσοκομείο και τον περισσότερο καιρό σε καταστολή και όπως περιέγραψε «έχασα τις αισθήσεις μου, με διασωλήνωσαν, έκανα δύο στεντ και βηματοδότη. Τώρα είμαι εντάξει». Ενώ είπε ότι το χειρότερο ήταν «οι εφιάλτες που έβλεπα στην εντατική, ότι πέθαινα, ότι ήμουν δεμένος, ότι γινόταν η κηδεία μου».

Δήλωσε ότι έχει πάρει σύνταξη ως πολιτικός μηχανικός και ότι τώρα τα μόνα του έσοδα είναι η σύνταξή του, γιατί δούλευε και έβαζε τα χρήματά του στην πολιτική. Σχολιάζοντας τους τους πολιτικούς αρχηγούς, είπε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Είναι καλό παιδί, αλλά έχει κολλήσει στο ότι δεν θέλει την απλή αναλογική. Εγώ είμαι της γερμανικής σχολής. Η απλή αναλογική είναι φαύλη, ο Μητσοτάκης είναι φαύλος».

«Ο Αλέξης Τσίπρας ήθελε να μοιάσει του Ανδρέα Παπανδρέου, όμως εκείνος πρόδωσε κι εγώ όταν ήταν Πρωθυπουργός του έλεγα «να εμπνευστεί, αλλά να μην το μιμείται», σχολίασε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ για τον Νίκο Ανδρουλάκη είπε πως έχει την πληροφορία ότι, «ο πατέρας του Νίκου Ανδρουλάκη είναι φίλος του Σημίτη. Είναι ένας από τους διορισμένους κι αυτούς εγώ δεν τους εκτιμώ». Εκτίμησε ότι θα βγει η Νέα Δημοκρατία και θα κάνει συγκυβέρνηση με τον Νίκο Ανδρουλάκη και ότι ο πρωθυπουργός δεν θα συνεργαστεί με τον Κυριάκο Βελόπουλο.

Τέλος, ανέφερε πως προσωπικό του όνειρο είναι να μπει ξανά η Ένωση Κεντρώων στη βουλή και «τότε να ορίσω διάδοχο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ