Σάλος με τον καυγά του Γιώργου Λιάγκα και του Χρήστου Ζαμπούνη στον αέρα του ΑΝΤ1

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναταραχή προκλήθηκε σήμερα το πρωί στην τηλεοπτική εκπομπή «Το Πρωινό» με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα όταν φιλοξενήθηκε ο Χρήστος Ζαμπούνης ο οποίος μίλησε για τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, χθες, έπειτα από σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Μάλιστα, οι τόνοι υψώθηκαν δύο φορές κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Η παρέμβαση του Τάσου Τεργιάκη, σχετικά με την ιστορία της οικογένειας και το πως ανέβηκε στην εξουσία και τελικά έφυγε εξόργισε τον γνωστό δημοσιογράφο.

«Σας παρακαλώ λίγο, διαβάστε ιστορία. Θα μου πείτε τώρα για ξένους; Σας παρακαλώ, έχυσαν το αίμα τους. Σας παρακαλώ, σεβαστείτε λίγο την ιστορία της χώρας. Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα ανοίξει τι. Είναι μια στιγμή θλίψεως και πένθους» είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Δεν κάνω πολιτική αποτίμηση, κάνω μια ιστορική αποτίμηση. Στην ιστορία δεν παίρνουμε μια σβήστρα και σβήνουμε και λέμε ότι 100 χρόνια που η Ελλάδα ήταν Βασίλειο, δεν υπάρχει, επειδή είναι ένα θέμα ταμπού».

Ένταση προκλήθηκε και νωρίτερα όταν ο κ. Ζαμπούνης ξεκίνησε να μιλάει στην αρχή και ο Γιώργος Λιάγκας τον διέκοψε για να μιλήσει ο ίδιος. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εκνευριστεί έντονα ο Χρήστος Ζαμπούνης και να ακολουθήσει ο εξής διάλογος:

Χρήστος Ζαμπούνης: Αν μου επιτρέπετε να ολοκληρώσω μια σκέψη…

Γιώργος Λιάγκας: Μα κάνεις κι εσύ ερωτήσεις. Άμα κάνεις ερωτήσεις, θα σου απαντήσω.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ