Παγκόσμιο Σοκ: Νεκρή η Τατιάνα Πάτιτζ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

To super model των 90s Τατιάνα Πάτιτζ, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 56 ετών με την είδηση να σοκάρει το παγκόσμιο στερέωμα. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία του θανάτου της.

Η Τατιάνα Πάτιτζ μεσουράνησε στην δεκαετία του 90 στο χώρο του modeling και χαρακτηριστική είναι η συμμετοχή της στο video clip του George Michael “Freedom” μαζί με τις Ναόμι Κάμπελ, Λίντα Ευαγγελίστα, Κρίστι Τέρλινγκτον και Σίντι Κρόφορντ.

Σάλος στο Instagram με την χρυσή μεταγραφή της Ντόρας Κουτροκόη που έφυγε απο τον Σκαι

EB3A1D76 BDB8 4138 A658 AFD74BB2E27D

Στην Ελλάδα είχε έρθει ως καλεσμένη να συμμετέχει σε fashion show του Βασίλειου Κωστέτσου, ο οποίος την αποχαιρέτησε με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία από τη Μύκονο την οποία συνόδευσε με την εξής λεζάντα:

«Η καρδιά μου κοντεύει να σπάσει. Μία από τις στιγμές που φοβάσαι και δεν θες να έρθει. Είμαι σοκαρισμένος! Τατιάνα μου, Τατιάνα μου, αγαπημένη, λατρεμένη, μοναδική. Δυστυχώς το κουιντέτο των Supermodels έσπασε. Πριν λίγο μιλούσα μαζί σου και κανονίσαμε να έρθεις Ελλάδα, την οποία αγαπούσες, για την παρουσίαση του βιβλίου μου, μιας και ήσουν από τις μούσες μου που θα συντροφεύει για πάντα. Έχω τόσα πολλά να γράψω για σένα και θυμάμαι την Lauren Bacall των Supermodels… Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω… Η φωτογραφία είναι από την αγαπημένη μου Μύκονο και τις αξέχαστες στιγμές που πέρασα μαζί σας…. Αναπαύσου εν ειρήνη μούσα μου», έγραψε o σχεδιαστής μόδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ