Διασύρουμε τη χώρα με το “σκουπιδότοπο” του Τατοϊου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειναι πρωτοφανες αν και στην Ελλάδα που είμαστε δεν θα έπρεπε να μας ξαφνιάζει κάτι τέτοιο, το γεγονός πως απο τη στιγμή που η κατάσταση της υγείας του τέως βασιλέα κρίθηκε μη αναστρέψιμη δεν υπήρξε ενδιαφέρον να καλλωπιστεί κάπως το Τατόι ώστε να μπορει να γίνει μια αξιοπρεπής κηδεια σε αυτο.

Ειναι προσωπική ευθύνη και του Κυριακου Μητσοτακη προσωπικα που λίγο καιρο πριν έτρεχε στο Ηνωμενο Βασίλειο και μιλούσε για την γενικότερη αξιοποίηση της περιοχής στο Τατόι και για διαφορά επενδυτικά προγράμματα, καθως θα έπρεπε  να εχει μεριμνήσει η κυβέρνηση του να φροντίσει το θεμα εδώ και κάποιες μέρες τουλάχιστον.

Το θεμα δεν άφορα το πολιτειακό αλλα καθαρά την εικόνα της χώρας οπως και τον σεβασμό της πολιτείας στους νεκρούς. Δεν μπορει στην χωρα που γεννήθηκε η Δημοκρατια να καλείται μια οικογένεια (δεν εχει σημασία αν ειναι η οικογένειας του τέως βασιλιά ή κάποια άλλη) να θάψει τον νεκρό της σε ένα “σκουπιδότοπο”.

Το πρωι μάλιστα είδαμε τις απίστευτες  εικόνες (που για την Ελλάδα ίσως και να ήταν και αυτές αναμενόμενες) οπου η οικογένεια του τέως βασιλιά δεν μπορούσε να πλησιάσει στο Τατόι γιατί ο δρόμος που οδηγεί εκει δεν χωράει και πολλα αυτοκίνητα.

Συγκεκριμένα η αυτοκινητοπομπή με τους γιούς του τέως βασιλιά που ήθελαν οι άνθρωποι να δουν απο κοντά τον χώρο στο Τατόι ώστε να προετοιμάσουν τα σχετικα της κηδείας κόλλησε σε κάποιο σημείο της διαδρομής καθως θα έπρεπε να περιμένουν να απομακρυνθεί κάποιο βαρύ όχημα που βρισκόταν στο Τατόι λόγω των εργασιών.

Οσο αφορά και το πολιτικο σκέλος της υπόθεσης και εκει τα έκανε θάλασσα η κυβερνηση καθως μπορει να απέφυγε για τα μάτια του κοσμου να κηδευτεί με τιμές αρχηγού κράτους ο τέως βασιλιάς, όμως η παρέλαση των υπουργών της στην κηδεία την Δευτέρα θα προκαλέσει τον ιδιο χαμό με αυτόν που προσπάθησε να αποφύγει, καθως κανένας δεν θα μπορει να απαγορεύσει σε κάποιον υπουργο να παραστεί στην κηδεια ενος ιδιώτη. 

Μια “δουλεια” είχε να κανει ο Μητσοτακης και τα έκανε οχι απλώς θάλασσα, αλλα πολύ χειρότερα. 

ΔΙΑΣΥΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΌΤΟΠΟ ΤΟΥ ΤΑΤΟΪΟΥ.

Ρεζίλι των σκυλιών θα γίνουμε στα μάτια όλου του κόσμου με το χάλι των ανακτόρων του Τατοϊου όπου θα γίνει η ταφή του Κωνσταντίνου και θα παρευρεθούν δεκάδες επίσημοι ξένοι.

A5622906 3428 49DE A602 7B99D9F0CE07

#Φωτό_άνω: Τα θερινά
Ανάκτορα των #Τσάρων στην Ρωσία λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αγ. Πετρούπολη και σε μία έκταση περίπου 1000 εκταρίων!!! Με τα 100 συντριβάνια(που δικαίως χαρακτηρίζονται ως αριστουργήματα υδραυλικής μηχανικής),τα πάνω από τριάντα οικοδομήματα και πολλά περίπτερα!! Υπάρχουν εκατοντάδες αγάλματα (με επικάλυψη φύλλων χρυσού) και τεράστιοι κήποι!!
#Φωτό_κατω (δεξιά)
Τα ανάκτορα Σενμπρούν στη #Βιέννη (Schloss Schönbrunn)
Αυτό το παλάτι που είναι ένα από τα κορυφαία αξιοθέατα της Βιέννης και στέγασε γενιές και γενιές Αψβούργων, ξεχωρίζει μέσα σε μια πόλη γεμάτη από αριστοκρατικά παλάτια.
#Φωτό_κάτω (αριστερά)
Ανάκτορο των #Βερσαλλιών
Αποτελείται συνολικά από 2.300 δωμάτια, 67 κλιμακοστάσια και καλύπτει συνολική έκταση 67.000 m2!…
Château de Versailles:Διατίθεται πλέον ως μουσείο και είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο.
Σε αυτές τις χώρες οι θρόνοι ανατράπηκαν με αιματηρές επαναστάσεις και πολεμικά γεγονότα. Όμως οι λαοί που σέβονται πρώτα τον εαυτόν τους σέβονται και την ιστορία τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ