Σάλος με τις διαδικτυακες επιθέσεις στην Αναστασία Γιαμαλη μετά την τηλεοπτική της εκπομπή στο Κόντρα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο στρατός των τρολ που διατηρεί ο Άδωνις Γεωργιάδης στο διαδίκτυο, είναι γνωστός και ως ο στρατός των «ζωντανών – νεκρών». Ή αλλιώς, «ζόμπι του Διαδικτύου».

Για όσους δεν το γνωρίζουν, όταν ο Άδωνις διεκδικούσε τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας το 2015, είχαν εμφανιστεί στο διαδίκτυο δεκάδες λογαριασμοί που στήριζαν την υποψηφιότητά του, μόνο που τα στοιχεία τους ήταν πλαστά. Κάποιοι εξ’αυτών μάλιστα, έφτασαν στο σημείο να χρησιμοποιούν φωτογραφίες νεκρών στο προφίλ τους!

Ο στρατός του Άδωνι λοιπόν ενεργοποιήθηκε έπειτα από την χθεσινή παρουσία του στην εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη. Προφανώς, επειδή είχαν συνηθίσει τον Υπουργό Ανάπτυξης να εμφανίζεται σε ένα άκρως αποστειρωμένο περιβάλλον, σαν την καψούλα που κοιμόταν ο αείμνηστος Michael Jackson για να διατηρεί επιδερμίδα.

Μια φορά λοιπόν βρέθηκε ο υπουργός έχοντας απέναντί του μία δημοσιογράφο που έκανε πραγματικά τη δουλειά της, και έγινε ο κακός χαμός. Ήταν μάλιστα εμφανής η νευρικότητα του υπουργού, τα μάτια του ήταν κατακόκκινα, οι κινήσεις του απροσδιόριστες, λες και είχε τάσεις φυγής ή κάποια αόριστη φοβία που εκδηλωνόταν μπροστά στην συμπαθέστατη και ικανή Αναστασία.

Η συμπεριφορά του υπουργού πάντως ήταν όντως ανεξήγητη, καθώς η δημοσιογράφος μπορεί να ήταν αιχμηρή, ήταν όμως ευγενής. Η επίθεση των τρολ λοιπόν είναι αδικαιολόγητη.

Μπορεί απλώς ο υπουργός να είχε άγχος για το επικείμενο ταξίδι του σε γνωστή αραβική χώρα, έπειτα από την αποκάλυψη του σκανδάλου του Κατάρ. Μπορεί κάτι να τον είχε πειράξει.

Εάν πάντως όντως τον είχε πειράξει το στούντιο και η Αναστασία, υπάρχει πάντα ο Σκάι ως σανατόριο για να νιώσει καλύτερα.

Πηγη: newsbreak.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ