Παρακολουθήσεις: Η ΑΔΑΕ τεκμηριώνει το έγκλημα του Κυριάκου Μητσοτάκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεγάλη η αποκάλυψη της κυριακάτικης Δημοκρατίας, η οποία στο αυριανό της φύλλο που δίνει το στίγμα του πορίσματος της ΑΔΑΕ, αποκαλύπτοντας έτσι τον λόγο για τα έκτροπα που ζήσαμε το τελευταίο χρονικό διάστημα με την κυβέρνηση να προσπαθεί να ακρωτηριάσει τις αρμοδιότητες της ανεξάρτητης αρχής, προκειμένου να περισώσει τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Μεταξύ των αποκαλύψεων της εφημερίδας είναι η τεκμηρίωση της ανεξάρτητης αρχής για την παρακολούθηση του στρατηγού και αρχηγού του στρατεύματος Κωνσταντίνου Φλώρου, μία υπόθεση που από μόνη της ανοίγει τον δρόμο για το ειδικό δικαστήριο με κατηγορίες που θα παραπέμπουν στις πιο μαύρες εποχές της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας.

Με αυτόν τον τρόπο έρχεται η απάντηση στο ερώτημα εάν η παρακολούθηση του αρχηγού ήταν αληθής. Και γεννιούνται τα νέα ερωτήματα τα οποία είναι συντριπτικά: Γιατί ο Μητσοτάκης ήθελε να κρατά στο χέρι τον αρχηγό; Ήθελε να τον εκβιάσει; Φοβόταν την αντίδραση τους τις εξωφρενικές και πραξικοπηματικές επιλογές του Μαξίμου, όπως για παράδειγμα η αποστολή όπλων στην Ουκρανία;

47191E3E 23C3 4B13 9E36 14A6593E3DF1

Το πρωτοσέλιδο της κυριακάτικης Δημοκρατίας

Πολύ σοβαρό είναι και το γεγονός της τεκμηρίωσης της παρακολούθησης Χατζηδάκη από την ανεξάρτητη αρχή καθώς και άλλων τεσσάρων πολιτικών προσώπων και ανώτερων κρατικών λειτουργών.

Η εφημερίδα επίσης αποκαλύπτει τον σκοτεινό ρόλο – για άλλη μια φορά – του υπουργού επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη, σε ένα εκτενές ρεπορτάζ που αξίζει να διαβαστεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ