Παμπόνηρο σχεδιο του Μεγάρου Μαξίμου για να αποτελειώσουν τους Ράδιο Αρβύλα και τον Αντώνη Κανακη με αστεια βιντεο του Μητσοτακη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρεμιέρα έχουν οι ράδιο Αρβύλα και ο Αντώνης Κανακης την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, σε μια πολύ ιδιαίτερη μέρα, ειδικά για το καναλι που βγαίνουν.

Να θυμησουμε πως ο ΑΝΤ1 ήταν το πρωτο ιδιωτικό καναλι την δεκαετία του 90 που άρχισε να φιλοξενεί δηλώσεις, ρεπορτάζ αλλα και συνεντεύξεις του τέως βασιλιά και γενικότερα ειχε μια φιλική στάση απέναντι του. Πολύ αργότερα ακολούθησε η περιβόητη και ιστορική συνεντευξη του τέως βασιλιά στο Mega και τον Νίκο Χατζηνικολαου.

Στον ΑΝΤ1 λοιπόν μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού που θα καλύψει το τελευταίο αντίο στον τέως βασιλιά Κωσνταντινο, ακολουθεί η προγραμματισμένη πρεμιέρα της μόνης σατιρικής πλέον εκπομπης στην ελληνική τηλεοραση.

Πέρα απο το θεμα με την κηδεια που προέκυψε έκτακτως οι ράδιο αρβύλα δέχονται απο το Μαξιμού ομοβροντία με αστεια βιντεο απο δηλώσεις και εμφανίσεις του πρωθυπουργού αλλα και στελεχών της κυβέρνησης που τους εχουν κανει να καταρρεύσουν απο τα γέλια και να μην μπορούν να κοιμηθούν τα βράδια καθως δεν ξερουν πλέον ποια βιντεο να παίξουν στην εκπομπή και ποια να αφήσουν έξω.

Η διαδικασία επιλογής ειναι τρομερά δύσκολη καθως το ένα βιντεο ειναι καλύτερο απο το αλλο με αποτέλεσμα οι συντελεστές της εκπομπης να εχουν εγκλωβιστεί. Ας ελπίσουμε πως ο Αντώνης Κανακης, ο Γιαννης Σερβετάς, ο Χρήστος Κιούσης, ο Κώστας και ο ΠΑΣΟΚσης καμεραμάν θα αντέξουν και θα φερουν σε πέρας το δύσκολο έργο τους, το βράδυ της Δευτέρας.

EAE711AC 389A 40AE A60E E0C96B061C95

Παιδιά κουράγιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ